MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Broertje Boussoufa op proef bij Anderlecht

09 augustus 2006 | in Sport | 4 Reacties

boussoufa broertjeHet jongere broertje van Mbark Boussoufa is op proef bij Anderlecht. De negentienjarige Mustapha heeft al enkele trainingen bij de Belgische club achter de rug. Hij maakt tevens deel uit van de selectie van Anderlecht voor het oefenduel van donderdag met Panathinaikos, aldus fcupdate.nl. Omdat Mbark ook geselecteerd is, bestaat er de kans dat beide Boussoufa’s in actie komen voor Anderlecht.

Mustapha Boussoufa kwam afgelopen seizoen uit voor de Amsterdamse hoofdklasser DWV. Zijn Broer Mbark stapte deze zomer over van AA Gent naar Anderlecht.

Er zijn 4 reacties

 1. Achmed
  10 augustus 2006 om 05:24 uur.

  MOUSIE zat bij mij in de klas op Marcantie College

  Ewa veeyen A MOUSIE

 2. TIsegnane
  17 augustus 2006 om 03:46 uur.

  ewa a sahraoui bsahtek….

  thalla

  groetjes uit guelmim en EDE

 3. jaouad
  18 augustus 2006 om 05:31 uur.

  besahtoe ook al ken ik m niet

 4. sofiene
  26 januari 2007 om 07:41 uur.

  bousouffa is gewoon de nummer in belgie en in marokko

Plaats je reactie