MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Ons’ Slotervaartziekenhuis blijft behouden

11 augustus 2006 | in Gezondheid, Maatschappij | Reageer

slotervaartziekenhuisHet in financiële problemen geraakte Amsterdamse Slotervaartziekenhuis praat met verschillende partijen om een overname te kunnen realiseren. Er is al een bod uitgebracht door de woningcorporaties De Key en Het Oosten en zorginstelling Cordaan. Het ziekenhuis is ook in gesprek met andere partijen die ook een bod kunnen uitbrengen. Nog deze maand hoopt het ziekenhuis met een partij de overname te regelen en zo de toekomst van de instelling veilig te stellen.

Door een overname kan het in financiële problemen geraakte ziekenhuis in Amsterdam-West behouden blijven. Door onder meer de overcapaciteit zijn de financiële problemen ontstaan. Vooral veel Turkse en Marokkaanse Amsterdammers beschouwen het Slotervaartziekenhuis als ‘hun’ ziekenhuis, aldus het Brabants Dagblad. Dat vooral omdat in Amsterdam-West relatief veel Marokkanen en andere allochtonen wonen.

Plaats je reactie