MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaan mag niet worden uitgezet

12 augustus 2006 | in Maatschappij | 1 Reactie

De HofstadgroepMohammed Fahmi B., een van de veroordeelde leden van de zogenaamde Hofstadgroep, mag het beroep tegen zijn uitzetting naar Marokko in Nederland afwachten. Dat heeft de rechter in Amsterdam gisteren bepaald schrijft BN/DeStem.

De rechter gaat volgens de krant daarmee in tegen de wens van minister Rita Verdonk (Vreemdelingenzaken). Die oordeelde dat de man zo snel mogelijk moest worden uitgezet. Fahmi B. werd in het Hofstadproces tot achttien maanden gevangenisstraf veroordeeld. Hij was zijdelings betrokken bij de moord op Theo van Gogh. Met het busje van zijn werkgever was hij koerier voor de Hoftstadgroep.

Zijn gevangenisstraf zit erop. Toch zit Fahmi B. nog vast, als ongewenst vreemdeling. Minister Verdonk heeft van medio 2004 tot eind 2005 dertig ‘terroristische’ vreemdelingen ongewenst verklaard, onder wie Fahmi B. Hun verblijfsvergunningen werden ingetrokken. Meer dan de helft van hen is inmiddels uitgezet.

Er is 1 reactie

  1. andy
    12 augustus 2006 om 03:16 uur.

    je zet 1 lid van de hofstadgroep uit ………….maar 1 van de hoeveel dan?

    trouwns in zn eigen land is het ook niet veel beter

    want marokko is ook een moslimland met een mening en een gevoel voor moslim broeders over al in de werld.

Plaats je reactie