MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Het goudhaantje is weer terug in Nederland

14 augustus 2006 | in Sport | Reageer

mounir el hamdaouiNa een succesvolle periode bij Excelsior was hij vertrokken naar het grote Tottenham Hotspur. Doordat hij nog moest wennen aan het hogere niveau en door de concurrentie van grote namen bij Tottenham, ging het al snel minder voortvarend dan hij had gehoopt. Hij bleef keihard trainen, maar kwam gewoonweg niet aan speelminuten toe. Hij werd nog een paar maanden verhuurd aan Derby Country, waar hij wel geregeld speelde.

Nu is het Goudhaantje weer terug op de Nederlandse velden. We hebben het hier over Mounir El Hamdaoui, die dit seizoen voor Willem II zal uitkomen. De 22-jarige Marokkaan heeft nu al bewezen waarom hij zo’n goede aanvaller is. Als je niet overtuigd bent van hoe goed El Hamdaoui is geworden, dan zou bijvoorbeeld de keeper van Ipswich Town je wel kunnen overtuigen, aldus het Algemeen Dagblad.

“Vraag bijvoorbeeld maar aan de doelman van het Engelse Ipswich Town, dat enkele weken terug sparringpartner van Willem II was. Die keeper zal zelden de bal met zo’n duizelingwekkende snelheid langs zijn oren hebben horen suizen. Of neem afgelopen zaterdag tegen Roeselare. Het duel was nog geen twee minuten oud of El Hamdaoui stond op de juiste plaats om een afgeslagen aanval alsnog te verzilveren. Tegen een andere Belgische club, RC Genk, schoot de Marokkaan de bal zowat vanaf de middenlijn binnen”, schrijft het Algemeen Dagblad.

Plaats je reactie