MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Karim El Ahmadi twee weken uitgeschakeld

14 augustus 2006 | in Sport | 1 Reactie

Karim El AhmadiFC Twente speler Karim El Ahmadi is de komende twee weken uitgeschakeld met een knieblessure. De 21-jarige middenvelder liep de blessure op in het UEFA Cupduel met Levadia Tallin (1-1). De Marokkaan was hard op weg een basisplaats te veroveren onder coach Fred Rutten, maar zal nog geduld moeten hebben schrijft Voetbalzone.nl. In drie seizoenen tijd speelde El Ahmadi 34 competieduels voor de club uit Enschede.

Er is 1 reactie

  1. linazaara
    14 augustus 2006 om 12:21 uur.

    Vervelend voor Karim zeg………….. Ben overtuigd dat Karim het zal maken…………. Zet ‘m op lekkerding!!

Plaats je reactie