MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Huwelijk voor Imad Izemrane en Yfke Sturm

15 augustus 2006 | in Amusement | 37 Reacties

imad en supermodel YfkeImad Izemrane heeft zijn vriendin Yfke Sturm ten huwelijk gevraagd. De twee wonen al geruime tijd samen in New York en zijn nu eindelijk van plan te gaan trouwen. De Marokkaan heeft het 24-jarige supermodel uit Almere op een speciale manier ten huwelijk gevraagd op het Thaise eiland Radja. “Imad had het mooiste huisje van het resort geboekt en terwijl ik aan het werk was, volgde hij twee dagen een spoedcursus duiken. Toen we daarna samen gingen duiken, vond ik op tien meter onder water een doosje. We namen het mee naar ons huisje en daar bleek er een prachtige ring in te zitten,” vertelt Yfke.

Het Nederlandse supermodel won toen ze 15 jaar was de internationale modellenwedstrijd ‘Elite Model Look’. Sindsdien is ze een veelgevraagd model in binnen- en buitenland. Vanaf 4 september zal de blondine te zien zijn als presentatrice van het RTL5-programma ‘Holland’s Next Top Model’, zo meldt de Telegraaf. Imad is behalve haar vriend ook haar manager. Hij geeft haar adviezen over hoe ze haar geld moet investeren. Overigens doet hij dat niet meer alleen voor Yfke, maar ook voor andere jonge succesvolle modellen.

Er zijn 37 reacties

 1. MIss_N
  16 augustus 2006 om 04:26 uur.

  sooo, die jongeman heeft BEET!

 2. killer
  17 augustus 2006 om 11:28 uur.

  lekkerrr

 3. LH
  17 augustus 2006 om 03:21 uur.

  Felicitaties aan het aanstaande bruidspaar. Helaas is trouwen nog steeds taboe als je als Nederlandse jongen stapelverliefd bent op een meisje van Marokkaanse afkomst…

 4. andy
  17 augustus 2006 om 08:24 uur.

  LH

  tenzij je bekeerd tot de islaam……

 5. trab
  18 augustus 2006 om 12:30 uur.

  Tenzij de marokkaanse meisjes juliie natuurlijk niet zien als aanstaande bruidspaar! Haha….jongens kom beter uit de verf, dan vallen jullie meiden ook niet op onze jongens.

 6. trab
  18 augustus 2006 om 12:34 uur.

  By the way. zo mooi is dit supermodel Yfke nou ook weer niet! Er zijn mooiere Nederlandse meiden……Ze is wel echt blond, misschien is dat doorslaggevende factor geweest voor haar carriere, wie weet!

 7. trab
  18 augustus 2006 om 12:36 uur.

  Overigens is het ook taboe om als Nederlands meisje te vallen op een Marokkaanse jongens, vraag het je vader en moeder eens, dus waar hebben we het eigenlijk over!! Laat ieder zijn gang gaan…

 8. Toth
  18 augustus 2006 om 08:47 uur.

  Ja, laat iedereen zijn gang gaan. Laat iedereen voor iedereen vallen en nooit meer opstaan. Dan waren wij één onder de hemel en zou alleen de eenzame vredesduif die aan het zwerk al die tijd doelloos heeft rondgefladderd de stilte nog verstoren. En tot een man het neerschoot om een schone vrouw te imponeren, was iedereen even gestopt met elkaar te vermoorden. Hij had succes en de wereld verging alsnog.

 9. hennie
  26 augustus 2006 om 10:38 uur.

  mijn broer wil met een marokkaanse meisje trouwen maar dat mag niet van haar ouders omdat zij moslim is en hij niet
  dat vind ik toch zo achterlijk terwel mijn vriendin wel getrouwd is met een turk die moslim is

 10. styl f
  26 augustus 2006 om 06:14 uur.

  ieder zijn eigen beslising henny de ene moslim denkt er zo over de andere weer anders ,,,

 11. Meneer Lindhout
  08 september 2006 om 02:38 uur.

  Even om terug te komen op een uitrspaak van Trab,,( zo mooi is dit supermodel Yfke nou ook weer niet! Er zijn mooiere Nederlandse meiden……Ze is wel echt blond, misschien is dat doorslaggevende factor geweest voor haar carriere, wie weet! )

  Dames en heren dit is de meest belachelijke uitspraak die wij met z`n allen ooit hebben gehoord. Trab is een Kolerelijer, Dit houdt het volgende in; Zijn vader dames en heren is een duitser, zijn moeder spoort niet en zoals jullie al kunnen lezen is hij zelf ook ontspoord. *( ouders ontmoette elkaar te Leipzig )
  Schade

 12. faatjelovesjoussef
  08 september 2006 om 11:37 uur.

  als ze van elkaar houden laat ze voorelkaar gaan

 13. LADY
  24 oktober 2006 om 08:16 uur.

  ik heb ook een nederlands meisje, ook net zo blond als yfke. en ook ik heb een marokaanse vriend. al een jaar. mijn ouders gaan het nu pas een beetje goed vinden. zijn vader nooit!. k gun niemand die tijd wat ik allemaal heb meegemaakt. dus laat iedereen lekker gelukkig zijn met wie dan ook. afkomst boeit toch niet. mensen zijn mensen!!

 14. rabia
  25 oktober 2006 om 05:43 uur.

  Tfoo, wat hebben marokkaanse jongens toch met die kaaswijven!?
  En “yfke” wanneer ga je je rimpels langs je smoel liften, niet om aan te zien als je lacht. Jammer dat het blonde meisje gewonnen heeft bij “hollands next topmodel” ik vond het meisje met bruin haar en lichte ogen (silvia volgens mij) het mooist.

 15. estrella
  12 januari 2007 om 03:34 uur.

  ik heb nu al 1,5 jaar met een marokaan. onze ouders vinden het niet goed. maar wij weten zeker dat we bij elkaar willen blijven. en we strijden dan ook echt voor elkaar. zo zie je dat het echte liefde is. het gaat toch om het hart niet om het geloof. wij komen er samen wel uit. hij is voor mij en ik ben voor hem bestemd. ik weet het zker

 16. Mfeles
  23 maart 2007 om 07:11 uur.

  Ik geef m geen ongelijk wat wil je nog meer in het leven je bent getrouwd met een supermodel en ze is nog eens superrijk je zou dom zijn om het niet te doen tog.

 17. vor Estrella
  24 maart 2007 om 09:52 uur.

  Yo estrella d8 je egt… hihihi
  zodra hij klaar is om te trouwen.. gaat ie shie (niet afgelikt) marrokaans meisje uitzoeke en jouw DIKKKK JOMPO GEVE.. (voor de tata’s: DUMPEN)
  blijf mar drome over je egt liefde… mar wees gerust je bent nie de eerste nederlands meisje die voor de trucjes van de marokkaanse jonge is gevalle…
  k wens je veel suc6 met je leve.. en wees nie al te teleurgesteld.. wanneer de dag is aangebroke.. k hb je al in ieder geval voor gewaarschuwd

 18. Bouchra
  04 april 2007 om 03:28 uur.

  Aan de persoon die VOR ESTRELLA heeft geschreven:

  Volgens mij heb jij echt issues, ben je jaloers of zo? Wat heb jij tegen Estrella en de ” trucjes van de marokkaanse jonge” ? Hoe weet jij nou of Estrella shie is of niet? Misschien heb je zelf DIKKK JOMPO gekregen, dat zou mij niks verbazen als je net zo slecht praat als je schrijft! (lees: dom)

  Als zij gelukkig zijn, laat ze dan toch!

 19. soumiaaaa
  14 april 2007 om 12:36 uur.

  blablabla… laat ze toch lekker trouwen… ik voel iets van jaloezie…. hahahahahahah mensen niet haten.. jou dag komt ook wel… Insha’Allah…

 20. sharona
  16 april 2007 om 08:04 uur.

  Echt supper leuk vo0r ze lekkere man overigens !!

 21. a...
  18 april 2007 om 09:18 uur.

  Ik ben gelukkig getrouwd met een marokkaanse jongen, en ik ben zelf een nederlands meisje, jemig wat een jaloezie heerst er bij de marokkaanse vrouwen!

 22. Nicole
  24 april 2007 om 05:56 uur.

  Leuk stel! Alleen jammer dat dat “top model” niet goed nederlands praat! Ze komt zo dom over…. Groot minpunt voor de nederlandse tv.

 23. Annisa
  09 mei 2007 om 08:47 uur.

  Nou ik gun ze alle geluk van de wereld en die vriend van haar is gewoon een MAROKAASJE en ik walg van dat soort type’s achja ben allang blij dat hij niet mooi is anders zou ik me wel klote voelen Zou ik gedacht hebben Shitt ze hebben weer een mooie marokaan beet zoals die ene in BElgie hahahahha

  Good Luck and have a nice life Sweat hart

 24. mo
  19 mei 2007 om 08:12 uur.

  Yfke liefe schat,

  ik mis je echt nog steeds, ik ga met je naar bed en ik sta met je op.

  je blijft voor altijd in me hart.

  en ik heb spijt van wat ik je ooit heb gedaan.

  en Imad verwen haar goed aub, zuig dat clitje terwijl je haar vingert.

  daar is ze echt gek op.

  groetjes je ex.

 25. L.
  27 mei 2007 om 03:53 uur.

  haha wat een jaloerse mensen hier op deze site ik ben zelf nederlands en ben met een marokkaan getrouwd al 7jaar zijn we gelukkig , hamdoelah en ben zelf bekeerd niet gedwongen maar uit me zelf en als ik deze verhalen hier lees tjonge jonge zeg ,!!!

 26. soraya
  17 juli 2007 om 05:35 uur.

  laat ze lekker samen gelukkig zijn en bemoei je niet met andermans priveleven. ik ben heel gelukkig met mijn marokkaanse man en zal altijd van hem blijven houden…

 27. karima
  23 november 2007 om 04:08 uur.

  he ik wil ook even zeggen dat ik het wel leuk voor ze vind en voor andere stelletjes die wat met een marokaan hebben maar ik vind ook wel dat het ebst wel moeilijk is als jij met een moslim trouwt en jij zelf niet moslim bent ik vind dat niet kunnen maar ja dat is mijn mening

 28. Charles Martel
  29 november 2007 om 07:47 uur.

  Wie zich in deze tijd nog inlaat met de lagere rassen dient samen met de raciaal inferieure partner uitgestoten te worden uit de Europese gemeenschap.

  Pek & veren

  C. Martel

 29. janneke
  22 december 2007 om 12:54 uur.

  Niet normaal meer hah moet er zelfs om lachen de marokanen doen alsof ze echt SUPER zijn alsof iedereen aan hun voeten ligt, ze vergeten daarbij wel dat er zat marokaanse/nederlandse stelletjes zijn waarbij niet de marokaanse jongen het meisje dumpt maar het nederlandse meisje de jongen,( kan zat voorbeelde noemen) waarbij de marokaanse jongen het meisje niet meer met rust laat en gaat dreigen.(laatst stond weer in de krant dat er een marokkanse jongen zijn EX vriendin van de flathad geduwt bleek achteraf dat hij heeeeeeeeel jaloers was (GA ZO DOOR EN MAAR STOER PRATEN DAT MAROKANEN FLASHEN)
  waarom dumpen we die marokanen? omdat ze zoete praatjes hebben, blablabla trappen sommige in ( vaak de dommere jongere meisjes) en dan achteraf geen toekomst met die gozer hebben (ouders van het MEISJE die het absoluut niet willen, etc etc)en kunnen ze niet tegen de onderdrukking van de marokkaanse man,(geloof me vroeg of laat gaan ze allemaal onderdrukken, mogen ze niet mer naar de stad, willen je gaan bekeren, willen wel met je TROUWEN haken alleen af als het meisje niet meewerkt etc etc ec om KOTSMISSELIJK VAN TE WORDE)
  dus marokaanse meiden je kan het ook zo zien; WORDT JE MAROKAANSE MANNETJE NIET GELUKKIG BIJ ZIJN VRIENDINNETJES OMDAT ZE NIET TEGEH ZIJN HIERACHIE KUNNEN DAN GAAN ZE DE LIEFDE MAAR BIJ ZIJN EIGEN SOORT OPZOEKEN DIE ER WÉL TEGEN KUNNEN.
  EN DAN HEB JIJ EEN SLET, EN MAAR OPNEMEN VOOR JULLIE MANNETJES hahaha

  pfff kan hier zo boos om worden, die marokkaanse mannen van jullie zijn de grootst sletten die in nl rondlopen dus beter als jullie ze bijhouden, als ik uitga zijn het meestal de marokkaanse jongens die slijmen de nederlandse heb ik pas waardering voor want die doen normaal en hebben tenminste respect voor een vrouw ongeacht ze uitgaat of niet

  ik zeg DE BALLEN LAAT ZE NIET VALLEN

 30. roos
  20 januari 2008 om 09:15 uur.

  ik heb ook een marokkaanse vriend gehad, heb daar zelf een eind aan gemaakt omdat ik t idee had dat we geen toekomst samen zouden hebben, hij heeft me toen nog heel lang lastig gevallen en als een hondje achter me aan blijven lopen. dus al die marokkanse meiden die denken dat wij nederlandse meiden achter ‘jullie’ mannen aan zitten konden het nog wel eens mis hebben, het is echt grotendeels andersom!

 31. Voor janneke
  31 juli 2008 om 08:38 uur.

  hahahah wat een lacherdje ben jij Janneke… ik weet niet waar jij uitgaat maar ik zie ALTIJD dat het die nederlandse jongens zijn die alle meiden lastig vallen. Met hun overmatig alcoholgebruik en je maar lastig vallen en maar doen en als je nee zegt hebben ze ook nog het lef om aan je te zitten met hun stink bekken…. ik zeg ook niet dat de meisje volop achter de marokaanse jongens aan zitten… Maar ik zie zzzoooooo vaak die combinatie samen dus het zal wel spannend zijn om met een marokkaanse jongen wat te hebben en ik weet er zijn een paar die ze gebruiken maar dan heb ik nieuws voor jouw…
  ZO ZIJN MANNEN NOU EENMAAL…

  dus voordat je wat zegt, denk er ff overna, want jouw stukje ging nergens over, alles ging doormekaar volgens mij ben je zelf een beetje aan het stressen

  Chill meisje en zet de echte feiten op een rij..

  CHALLAS

 32. N&M
  01 januari 2009 om 06:23 uur.

  Sjonge jonge,.waarom maakt iedereen zich altijd zo druk over cultuurverschillen? Als je elkaar gewoon in zijn/haar waarde laat en compromissen sluit is er niets aan de hand.
  Ik heb zelf nu 3 jaar een relatie met een Marokkaanse man en het gaat prima, zijn ouders respecteren mij en de mijne respecteren hem, en accepteren het. Of het nu moeilijk gaat worden of niet in de toekomst…. dat kan ook als hij iemand van z’n eigen geloof heeft…en ik heb geen geloof,maakt mij niets uit waarin een ander in gelooft zolang hij mij er maar niet mee lastig valt vind ik het prima 😀

 33. Steven-o
  05 januari 2009 om 01:36 uur.

  Zo de buit is binnen, ten huwelijk gevraagd in het mooiste hotel uiteraard op kosten van Yfke. Ja als het om uitbuiten gaat dan is het geloof even niet belangrijk. Halal hypotheek is er ook een Halal ww en bijstandsuitkering? alleen betaald oor en voor moslims…denk het niet zou niet veel opleveren!

 34. M.K.
  17 maart 2009 om 04:48 uur.

  Als je verliefd word kan niemand dat tegen houden ongeacht afkomst,religie,huidskleur.als het klikt is het niet stuk te krijgen.ik ben marokkaans en heb een nederlandse vriendin k ben moslim en zij gelooft in het cristendom we wonen samen zij respecteert mijn geloof en ik die van haar.zij is niet alleen m’n vriendin maar ook m’n maatje,zaken partner.wat ik hiermee wil zeggen is dat ik Yfke en Imad heel veel geluk en liefde wens en jullie ook allemaal die verliefd zijn.one love!

  En voor de haters ……,shut the f**k up if you don’t know what love is .

  ONE LOVE!!!!

 35. tsss janneke
  26 juli 2009 om 12:54 uur.

  Janneke jij bent echt grappig he..
  heb je zelf slechte relatie gehad ofzo?
  misschien heeft een mocro boy jou ooit gedumpt maar zo te lezen zou ik het ook doen als ik hem was sjongejonge wat ben jij een rotwijf zeg!
  en van welke hollander kan je nou zeggen dat ie zo romantisch een vrouw ten huwelijk vraagt??
  ik denk dat je een beetje jaloers bent, maar je kan je domme uitspraken ook even voor je zelf houden want niemand heeft daar wat aan!
  ze gaan trouwen wel dat is heel leuk voor hun! en als jij zo graag met een nederlander wil dann zoek je er even een uit .. er zijn er genoeg toch?
  mensen die met een marokkaan willen gaan of met wie dan ook laat ze lekker hun gang gaan!
  wie ben jij om je daarmee te gaan bemoeien??

 36. msh85
  19 maart 2010 om 07:17 uur.

  Ben het eens met M.K liefde overwint alles, huidskleur, taal, geloof.
  Ik ben zelf Nederlandse ga al 3 jaar met marokkaanse jongen, met mijn eigen lieve Imad (nee geen grapje de mijne heet toevallig ook zo) ben super blij met hem. Soms wordt het je lastig gemaakt door ouders die tegen zijn zoals mijn eigen vader. Maar mijn moeder en de rest van mijn familie staat wel achter mij betreft Imad. Ook zijn ouders en familie staat er achter en zijn positief. Hoop alleen dat mijn vader nog bij zal draaien, hij maakt het me af en toe wel lastig.Yfke en Imad wens ik veel geluk en liefde toe in hun huwelijk!!!

 37. Maghreb Magazine » Scheiding Yfke Sturm en Imad Izemrane
  13 juli 2010 om 05:05 uur.

  […] na een huwelijk van drie jaar besloten om uit elkaar te gaan. Het koppel, dat elkaar op 7 juli 2007 het jawoord gaf op het Spaanse eiland Ibiza, blijft op zakelijk gebied nog wel […]

Plaats je reactie