MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Chauffeurs Breda Transport vrijgelaten

24 augustus 2006 | in Maatschappij | Reageer

breda transportDe twee chauffeurs van het voormalige bedrijf Breda Transport uit Tilburg zijn op vrije voeten. De twee hebben zestien maanden vastgezeten in een Marokkaanse cel voor drugssmokkel. In hun vrachtwagen werd in april vorig jaar 1200 kilo hasj gevonden tussen de lading. Al snel na de vondst bleek dat de chauffeurs niks met de smokkel te maken hadden. Ondanks dat de echte daders in Nederland werden opgepakt en veroordeeld, zijn de chauffeurs toch schuldig bevonden. Volgens de Marokkaanse wet zijn de chauffeurs aansprakelijk voor hun lading.

Breda Transport heeft al die tijd alles op alles gezet om haar chauffeurs vrij te krijgen, aldus Omroep Brabant. Dinsdag werden ze vrijgelaten door de Marokkaanse autoriteiten.

Plaats je reactie