MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse wint loop voor Bahrein

04 september 2006 | in Sport | Reageer

Tilburg Ten MilesMet een tijd van 32 minuten en 17 seconden heeft de van oorsprong Marokkaanse Nadia Ejjafine de 10 kilometer gewonnen tijdens de Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles. De 28-jarige atlete komt echter niet uit voor Marokko, maar voor de eilandstaat Bahrein in de Perzische Golf en de Golf van Bahrein.

Op het vijf kilometer punt noteerde Ejjafine een tussentijd van 16.00 minuten. Drie andere vrouwen zaten haar toen nog kort op de hielen: Eunice Chepkorir, Kutra Dulecha en Salina Kosgei. Ejjafine liep een constante wedstrijd en vulde haar seizoensoverwinningen in Nederland aan tot vier; eerder won ze de snelle 10 kilometerwedstrijden in Brunssum, Groesbeek en Voorthuizen.

Plaats je reactie