MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Diba verlaat boos de training

06 september 2006 | in Marokko | 1 Reactie

Anouar DibaAnouar Diba is tijdens de training van dinsdag boos weggelopen nadat hij ruzie had gekregen met NAC-trainer Ernie Brandts. Het is de tweede keer binnen korte tijd dat de trainer ruzie krijgt met een speler die na een woordwisseling wegloopt. Eerder verliet Leonardo boos het trainingsveld nadat hij ook ruzie kreeg met Brandts. Leonardo werd daarvoor één wedstrijd geschorst. Voor Diba zal het misschien wel dezelfde gevolgen hebben. De 23-jarige snelle aanvaller gaat nu komende woensdag met het bestuur van NAC Breda rond de tafel zitten om te bekijken hoe de samenwerking voortgezet kan worden. Zo melden verschillende bronnen waaronder voetbalprimeur.nl.

Er is 1 reactie

  1. tarik
    08 september 2006 om 10:15 uur.

    hij zou wel een reden hebben dat boos weggelopen want hij heeft ook nac gered in de na competitie LOGICH ???????????????

Plaats je reactie