MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkanen in cel voor verspreiding virus

13 september 2006 | in Internet, Marokko | 3 Reacties

VirusEen rechtbank in de Marokkaanse stad Sale heeft gisteren twee studenten van 19 en 22 jaar veroordeeld tot twee jaar cel, omdat ze vorig jaar computernetwerken in de Verenigde Staten hebben geïnfecteerd met het virus Zotob.

Dat meldt Nu.NL. Volgens de Marokkaanse autoriteiten werkten de twee verdachten samen met een medeplichtige in Turkije. De rechtbank veroordeelde de twee onder meer voor samenzwering, diefstal, het illegaal gebruik van creditcards en het inbreken in computersystemen.

Er zijn 3 reacties

 1. AbdelRahman
  13 september 2006 om 12:41 uur.

  Geen medaille voor bewezen diensten?

 2. ili
  13 september 2006 om 08:49 uur.

  typisch mgharba

 3. elip
  15 september 2006 om 03:24 uur.

  Mooi, dat zijn er weer twee criminelen minder op straat! medaille voor bewezen diensten…ja die zouden ze aan de politie moeten geven. Abdelrahman, je maakt weer eens een echt domme opmerking.

Plaats je reactie