MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boussoufa had meer verwacht van debuut

14 september 2006 | in Sport | 3 Reacties

Mbark BoussoufaMbark Boussoufa maakte gisteravond zijn officiële debuut in de Champions League. Hij speelde met Anderlecht thuis tegen OSC Lille. De wedstrijd eindigde in 1-1 en viel hem een beetje tegen. De Marokkaan had het Champions League niveau hoger ingeschat. Dat meldt Voetbalcentraal.nl. “Ik had veel meer verwacht van de grote Champions League. Het niveau was niet zo hoog als ik had verwacht. We waren veel beter dan Lille. We speelden in de eerste helft super. We speelden Lille toen van de mat. Toch doet de 1-1 wel pijn op het einde”, aldus Boussoufa.

Uit een corner van Boussoufa (41ste minuut) kopte de Argentijnse verdediger Nicolas Pareja Anderlecht naar een voorsprong. In de tweede helft kreeg Mbark nog twee goede kansen om Anderlecht op een 2-0 te brengen, maar liet beide kansen onbenut. In de 80ste minuut maakte Fauvergue namens Lille de gelijkmaker.

Er zijn 3 reacties

 1. karim
  15 september 2006 om 10:45 uur.

  haha ja tuurlijk is het niveau laag als je tegen lille speelt. ga maar eens tegen de andere grote clubs spelen zoals barca, dan zie je zelf wat niveau is

 2. gla tinek
  16 september 2006 om 12:07 uur.

  maar je doet het toch goed MBARK ga zo door a sahbi we staan allemaal achter je

 3. Mourinho
  17 september 2006 om 11:15 uur.

  Broeder Mbarkie, je moet nu niet meteen (onzinnige) dingen gaan roepen. Want in de voetballerij kan dat je soms duur komen te staan. Dus, laat je benen spreken! Dat je het niveau van de afgelopen Champions League-wedstrijd aankunt dat hebben we zelf mogen zien.

  Verder wens ik je veel succes in de competitie (en hopelijk UEFA-cup).

  Sallaam.

Plaats je reactie