MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tennis: El Aynaoui tegen Verkerk

17 september 2006 | in Sport | 2 Reacties

Younes el AynaouiDe Marokkaanse tennisser Younes el Aynaoui speelt komende week bij het challengertoernooi in het Spaanse Tarragona in de eerste ronde tegen de Nederlander Martin Verkerk, mits de Nederlander zich niet afmeldt. Het beloofd een mooie wedstrijd te worden.

Aynaoui is bekend in het tenniscircuit en is een taaie klant voor eender welk speler. De Marokkaan stond drie jaar geleden nog op de 14de plaats op de wereldranglijst en won ook al vijf ATP-toernooien. Sindsdien is hij ver afgezakt. Momenteel is hij maar de nummer 199 ter wereld. Dat schrijft Sportone.nl.

Er zijn 2 reacties

 1. achmed
  19 september 2006 om 08:15 uur.

  geloof me maar mensen martin gaaaat dik verliezen(hoop ik tenminste)

 2. Administrator
  20 september 2006 om 12:29 uur.

  Martin Verkerk is terug op de tennisbaan. Zijn langverwachte rentree duurde echter niet lang. De Alphenaar verloor in de eerste ronde van het Challenger-toernooi van Tarragona met 5-7 3-6 van Younes El Aynaoui.

  Verkerk maakte in de Spaanse stad gebruik van een wild card, waardoor hij zijn Protected Ranking niet aan hoefde te spreken. De 27-jarige Verkerk voelde zich ondanks het verlies tegen de 35-jarige Marokkaanse baltovernaar El Aynaoui goed. Hij zal volgende week in het ATP-toernooi van Palermo in Italië zijn rentree maken op het hoogste mondiale niveau.

Plaats je reactie