MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkanen kiezen voor sobere moskee

18 september 2006 | in Geloof | 1 Reactie

Moskee Al FathDe nieuwe Marokkaanse moskee in de Stedekestraat in Tilburg wordt sober. Het moskeebestuur heeft de tien appartementen in het eerder plan geschrapt. „Het wordt een basic-moskee“, aldus bestuurslid Abdelkader Barkane in het Brabants Dagblad.

Het bestuur van de moskee zette in op een bescheiden renovatie van de bestaande gebedsruimte. De moskee werd eerder dit jaar gesloten omdat de gebedsruimte brandgevaarlijk zou zijn. Hierdoor ontstond commotie binnen de Marokkaanse gemeenschap, waarna het bestuur moest opstappen.

Er is 1 reactie

  1. Miss_N
    18 september 2006 om 04:18 uur.

    hmm, hier is niets van waar.
    .

Plaats je reactie