MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Dakloze teistert Marokkaans reisbureau

19 september 2006 | in Economie, Toerisme | 6 Reacties

Reisbureau Meditours Voor de veertiende keer in drie jaar heeft een dakloze Hagenaar ruiten vernield van reisbureau Meditours aan de Vaillantlaan. Eigenaar Hicham Bouzidi (42) is ten einde raad. De afgelopen twee weken gingen de ramen er zes keer uit en de man smeert ook nog eens poep op de voordeur.

Bouzidi heeft in de twintig jaar dat hij zijn reisbureau runt nooit problemen gehad. In 2003 begon het. Nu komt hij door alle ellende amper nog aan werken toe en kan hij de ramen voor negenhonderd euro per stuk vervangen. Van de gemeente mag hij geen rolluiken aan de buitenkant installeren.

In het Algemeen Dagblad vertelt de Marokkaanse ondernemer dat hij weet wie de dader is. In het verleden kon hij de man een keer aanhouden en hem vragen naar zijn motief. Toen kwam er een warrig verhaal over lawaai van auto’s. Waarom hij alleen de ramen van reisbureau Meditours kapotmaakt, weet Bouzidi niet.

Er zijn 6 reacties

 1. Rif _ Srtijder
  19 september 2006 om 02:51 uur.

  inchallah word die gast overreden door een hele grote bus en hem in stukjes mag rijden Amien

 2. nadia
  19 september 2006 om 03:10 uur.

  volgens mij is het geen dakloze gewoon een woedende man die met meditours is meegereisd en een kutreis heeft gehad. namelijk zelf ook meegemaakt met meditours.
  ik zou het zelfde doen.
  geven ze de daklozen de schuld, man het zijn je eigen klanten die het hebben gedaan.
  maar ja lekker voor ze hun zijn ook flashers dus tfoe glikoem.
  ze meoten alles in de fik steken

 3. Mootje
  28 september 2006 om 11:29 uur.

  dit is gewoon pure afgunst op de bedrijvigheid van de marokkaanse gemeenschap.

 4. Ouarda
  29 september 2006 om 08:26 uur.

  Ik woon zelf ook in Den Haag, en wat betreft de motief van de man, geef ik hem wel gelijk het is niet normaal druk op de vaillantlaan. Het lijkt net Marocco en Turkije met wat toeristen. (het ligt naast schilderswijk dus het is wel begrijpelij) maar nog heeft hij het recht niet om dit te doen. en waarom een reisbureau die zijn meestal wel rustig, als het echt alleen om de drukte gaat dan kan hij beter niet in die buurt komen. zo los je het echt niet op.

  trouwens de drukte daar houd nooit op. de mensen overleven het met die drukte ze kunnen niet zonder

  doet ze aan land van herkomst denken.

 5. 'Marokaanse
  25 februari 2009 om 11:49 uur.

  Fuck die meditours joh…….

 6. Dris
  23 november 2009 om 03:05 uur.

  tja, ik weet wel waarom, meneer Bouzidi heeft de verdachte man van de ramen kapot gooien belazerd van een vliegticket, waarmee een geldbdrag is gemoeid van 1500 euro, ik zou ook de ramen van Bouzidi eruit willen slaan met wat dan ook.

Plaats je reactie