MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Verkeersruzie aanleiding steekpartij A’dam

26 september 2006 | in Maatschappij | 9 Reacties

Plaats van misdrijfEen verkeersruzie over een parkeerplek, is volgens de politie de aanleiding voor de dodelijke steekpartij in Amsterdam-Oost woensdag. Bij de steekpartij kwam de 27-jarige Marokkaanse Moustafa om het leven. De politie trekt de conclusies gisteren na het verhoor van drie verdachten.

Volgens de politie is er geen sprake van een etnisch conflict. Ook is er geen verband tussen het misdrijf en drugshandel, waar in de wijk problemen over zijn. De politie arresteerde zaterdag in Enschede een 24-jarige Amsterdammer van Antilliaanse afkomst. De man wordt gezien als hoofdverdachte.

Het stoffelijk overschot van Moustafa wordt dinsdag naar Marokko gevlogen, waar hij wordt begraven. Dat maakte voorzitter Abdou Elkhattabi van de Marokkaanse raad in Zeeburg bekend. Familie, vrienden en bekenden namen gisteren afscheid tijdens een herdenkingsbijeenkomst in de Al Kabir-moskee aan de Weesperzijde in Amsterdam-Oost.

Er zijn 9 reacties

 1. nadia
  26 september 2006 om 12:16 uur.

  een antiliaan nog erger iiiiiiiiiiiiiieg

 2. newstyle f
  26 september 2006 om 06:32 uur.

  het was maar een die het gedaan heeft,,of het nou een antiliaan of een surinamer was ,,,,,niet heel het volk kwetsten als er een iemand gedaan heeft
  kan niet,,maar alle respect aan de nabestaande,insch allah gaat hij naar hemel,,het was wel een laffe streek ,maar ja dat is het leven ,kan iedereen over komen ,maar als je gelovig bent moet dat niet zoveel uit maken ,,ik geloof zeker in het paradijs , leef en laat leven en na de dood kom je je eigen tegen
  maar voor dat zorg dat je een goed mens bent ,wand daar naar valt niks meer terug te draaien ,ik denk wel dat wij moslims een voordeel hebben ,
  wand wij heben plichten zoals de ramadam ,,mensen helpen,niet gokken ,of drinken,,of je blank zwart getint maakt niet uit moslim is moslim ,,,en een geloof met plichten en dan bedoel ik echte plichten ,,,maar nog repect voor alle mensen je persoonlijk hied is ook belangrijk

 3. Mo
  26 september 2006 om 06:34 uur.

  Vage reactie, wast minder erg geweest als het een Turk was geweest..??

 4. lemin
  26 september 2006 om 08:30 uur.

  allah arhamoe inshallah zal allah zijn nabestaande bijstaan en hun rust geven marokanenwees geen vrienden met deze tering negers kijk hoe laf ze zijn en ze je in de rug steken

 5. tarik
  28 september 2006 om 03:25 uur.

  die negers moeten ze eve hard aanpaken want het is niet de eerste keer dat ze steken lafaard dat ze zijn en natuuurlijk niet alle negers heb het alleen over die zulke dingen doen en nog met ze drieen hoe laf kan je zijn broeders kom vooor je recht op

 6. Ayman
  28 september 2006 om 02:32 uur.

  Ik heb ook Antilliaanse buren dus ik weet waar ik het over heb.Sorry dat ik het moet zeggen maar conclusie ,die gasten zijn gewoon dieren.
  Ze trekken zich helemaal niets van het feit dat ze in een beschaafde wereld leven en er naar dienen te gedragen. En dan heb ik het niet over die steekpartij (was er niet bij)maar in het algemeen is hun levensstijl meer voor de jungle.
  Zzzuipen ,eeeeeeeeten ,daaaaaaanzen , ja swa!

 7. Jamal
  30 september 2006 om 03:43 uur.

  Tjonge jonge,

  Hee mocro`s een beetje dimmen met je haat tegen negers. Ten eerste bestaan negers niet als etnisch groep. Ten tweede ze verschillen het meest van alle andere rassen van elkaar. De meeste diversiteit niet alleen genetisch treffen we bij de “negers”aan. In Nederland zijn het Antillianen en Surinamers en deze verschillen ook heel erg veel van elkaar, in Suri zijn de Negers Creolen dit zijn doorgaands echte Afrikanen. Antillianen zijn vaak gemixd met Spanjaardne en Indianen( geloof ik) en hebben een hele andere cultuur.
  Wij Marokanen zijn ook de liefste niet we moeten doormiddel van dialoog tot overeenstemming komen..KLAAR!

 8. jamal
  30 september 2006 om 07:18 uur.

  allah arhamoe inshallah zal allah zijn nabestaande bijstaan en hun rust geven marokanenwees geen vrienden met deze tering negers kijk hoe laf ze zijn en ze je in de rug steken

  september 26th, 2006 om 8:30 pm

  JE BENT GOED BEGONEN MAAR DAARNA MET JE TERI…………DAAR BENIK HET NIET MEE EENS NEGERS ZIJN OOK MENSEN

 9. jamal
  30 september 2006 om 07:19 uur.

  IK ZEG ALTIJD,EERST NAAR JE ZELF KIJKEN EN DAN DE REST.

Plaats je reactie