MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El-Akchaoui in selectie Marokko

30 september 2006 | in Sport | 6 Reacties

El-AkchaouiYoussef El-Akchaoui, oud-speler van ADO Den Haag en tegenwoordig spelend voor NEC, is opgeroepen voor de selectie van de Marokkaanse nationale ploeg. Dat schrijft Sportsignaal. De linkerverdediger is door bondscoach Hamed Fakir geselecteerd voor het vriendschappelijke duel tegen FC Utrecht op 5 oktober.

Op 7 oktober wil de Marokkaanse ploeg nog een tweede oefenpartij plannen in Nederland. Ook ADO Den Haag was benaderd om als oefenpartner te fungeren voor het nationale team van Marokko, maar het duel paste niet in het programma van de Zuiderparkers aldus de site.

Er zijn 6 reacties

 1. Driss
  30 september 2006 om 04:14 uur.

  Marokko zakt steeds verder weg door dit soort spelers op te roepen. Ze kunnen beter gaan kijken bij de hoofdklassers.

 2. kamal
  01 oktober 2006 om 10:13 uur.

  Ze kunnen beter kamal Ettaoufiki Selecteren ,hij speelt in de derde divisie Alaska (V.S).Grote talent maar helaas weinig aandacht vanwege de ligging. De enige supporters zijn de zeehonden daar en de waterratten.
  Dit is een oproep aan de marokkaanse bond:Kijk eens ook in plaatsen waar het voetbal niet echt domineert ,want daar vind je tenslotte de echte grote talenten. Eventuele informatie over deze speler vindt u bij Phillip de Haan(coach) Alaska Eskimo sc.

 3. khalid
  02 oktober 2006 om 04:24 uur.

  geef die jongen zen kans

 4. ZIZOU
  05 oktober 2006 om 09:05 uur.

  Hij gaat hem alleen tegen FC Utrecht gebruiken en dan mag ie terug naar Nijmegen denk ik.
  he jongens met al respect, om international te worden moet je wel wat extra’s in je mars hebben of niet soms.
  iwa allah i3awnou, meer kunnen we niet zeggen

  thalaaaw

 5. Fc Chabab A'dam
  05 oktober 2006 om 09:16 uur.

  Jullie kunnen beter naar FC Chabab gaan kijken dan naar het marokkaanse elftal. is een eerste klasser uit Amsterdam-west en ze doen het heel goed.
  ik zou zeggen kom kijken en geniet van het aantrekelijk voetbal.

 6. Hanifa
  06 oktober 2006 om 09:13 uur.

  Youssef heeft jammergenoeg niet gespeeld. Zonde, anders had Marokko misschien wel gewonnen. Volgende keer dan maar inshaALLAH.

Plaats je reactie