MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Emmy Award nominatie Maryam Hassouni

11 oktober 2006 | in Marokko | 11 Reacties

Maryam Hassouni De Marokkaanse actrice Maryam Hassouni is genomineerd voor een Emmy Award in de categorie ‘Beste Actrice’ voor haar rol in de televisiefilm ‘Offers‘ van Dana Nechushtan. Dat maakte de VARA gisteren bekend.

De Emmy is de hoogste Amerikaanse onderscheiding voor de tv-wereld. Of de jonge actrice een Emmy wint, wordt bekendgemaakt tijdens een ceremonie op 20 november in het Hilton Hotel in New York.

Offers vertelt het verhaal van een man en een vrouw die verstrikt raken in de strijd tussen terreur en anti-terreur in Europa. De hoofdrollen worden gespeeld door Jacob Derwig (Zus& Zo) en Maryam Hassouni (Dunya en Desie).

Hassouni volgde tijdens haar middelbare school drie jaar dramalessen. Sinds 2002 speelt ze de rol van Dunya in de NPS-serie Dunya en Desie. In 2005 speelde ze de hoofdrol in de televisiefilm Offers. Hassouni turnt, volgt karatelessen en is in het bezit van de blauwe band voor Tae Kwon Do. In 2006 is ze te zien in de door Tim Oliehoek geregisseerde serie Shouf Shouf!

Er zijn 11 reacties

 1. krimo
  11 oktober 2006 om 10:09 uur.

  “….. In 2006 is ze te zien in de door Tim Oliehoek geregisseerde serie Shouf Shouf! ”

  Wat is dit voor kopieeren en plakken artikel?? bovenstaande is een beetje achterhaald, we leven nu alweer bijna in 2007!

 2. Astitou Events
  11 oktober 2006 om 03:00 uur.

  Ik ben trots op haar

 3. mhamed
  11 oktober 2006 om 05:16 uur.

  valse trots astitou, je hoef niet trots te zijn op mensen die buiten islam treden.

 4. Nihad
  11 oktober 2006 om 06:23 uur.

  Fundi’s in the house.

  Goed gedaan Maryam! Hopelijk win je hem! 🙂

 5. goodfellow
  11 oktober 2006 om 06:50 uur.

  salaam 3alikom,

  Ik ben heel nieuwsgierig waar de film over gaat, want marokkanen worden niet zomaar genomineerd! Wat me is opgevallen, is dat mensen die met de sfeer van anti-islam mee gaan, meestal ook een prijs winnen….

  Een Emmy Award is een Amerikaanse prijs, Amerikanen willen ook maar mensen belonen die in het plaatje passen die zij voor een moslima hebben…..

  Ik ben dus heel nieuwsgierig wat voor rol zij heeft…..

 6. SAMADIE
  11 oktober 2006 om 09:17 uur.

  het was een mini serie ging over terorisme, heb kort stukjes daarvan gezien, zij zich maar door de geheim diest gebruikt in een undercover actie, maar aan het eind laat ze haar gewoon onploffen zij met nog iemand

 7. Samira
  11 oktober 2006 om 10:25 uur.

  Klinkt niet erg Emmy waardig. Zoals Bono van U2 ooit zei: What’s The Glory in taking the lives of Innocent people? Hij had het over Bloody Sunday in Ierland waar Christenen, protestant en katholiek al jaren met elkaar overhoop liggen en aanslagen plegen in naam van hun geloof. Dat rechtvaardigt geen Koran of Bijbel!

 8. najwa
  13 oktober 2006 om 03:29 uur.

  hele goede serie!
  goed acteerwerk! mijn complimenten!

 9. BigMoOvn
  13 oktober 2006 om 09:23 uur.

  Wajoo zijs kk lkkr

 10. BigMoOvn
  13 oktober 2006 om 09:24 uur.

  EGT NIET NORMAAL LEKKER :@

 11. Haraam
  07 maart 2008 om 05:45 uur.

  Ik zou met haar wel alle dingen willen doen die in de koran verboden zijn

Plaats je reactie