MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Twee minuten gratis bellen tijdens ramadan

13 oktober 2006 | in Economie, Geloof | 6 Reacties

Lebara MobileLebara Mobile, aanbieder van mobiele telefonie, heeft een opvallende actie bedacht om klanten te trekken. Tijdens de ramadan kunnen moslims twee minuten gratis bellen bij diverse Turkse en Marokkaanse moskeeën in Nederland.

Daarnaast hanteert de aanbieder van prepaid abonnementen gedurende de ramadan kortingen op SIM- en opwaardeerkaarten. Onder de naam ‘Lebara Mobile Moskeeëntour’ wordt morgen het officiële startsein gegeven voor de actie. Dit gebeurt voor de Sultan Ahmet Moskee in Zaandam, waar Turks en Marokkaans sprekende vertegenwoordigers van Lebara Mobile het abonnement zullen demonstreren.

Er zijn 6 reacties

 1. tss
  13 oktober 2006 om 08:32 uur.

  nu pas, nadat de ramadan bijna afgelopen is

 2. BigMoOvn
  13 oktober 2006 om 04:42 uur.

  Tozz wie heeft nou lebara ?

 3. Samra
  16 oktober 2006 om 12:23 uur.

  beter iets dan niets

 4. bigmo
  16 oktober 2006 om 01:16 uur.

  tzz boyezan libara of wat dan ook..

  kom met gratis toestel dan trek je mij wel aan

 5. maha
  21 oktober 2006 om 08:27 uur.

  ja hallo ik heb lebara

  kan ik nog gratis bellen ?

 6. Sana
  22 oktober 2006 om 09:38 uur.

  zeg beter dan niets * af af ik heb lebara joepeie ma hoe moet ik da doen ::p

Plaats je reactie