MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Anderlecht bekeek Marokkaanse verdedigers

23 november 2006 | in Sport | Reageer

Michael Chretien (rechts)Anderlecht is geïnteresseerd in de Marokkaanse verdedigers Michaël Chrétien en Hicham Mahdoufi. Anderlecht-scout Herman Van Holsbeeck woonde vorige week de interland Marokko – Gabon bij. In die wedstrijd vielen de twee Marokkaanse verdedigers op door hun goede spel. De spelers zouden volgens voetbalcentraal daarom binnen een week bericht kunnen krijgen over een eventuele proefweek bij Anderlecht.

Chrétien is een 22-jarige rechtsback die zowel de Marokkaanse als de Franse nationaliteit heeft. Bij Nancy speelt hij momenteel niet veel en heeft wel oren naar een vertrek. Mahdoufi (23) is een linksachter die bij de Marokkaanse club Olympique Khourigba speelt. Hij bleek niet meteen de speler te zijn die Anderlecht zoekt. “Een goeie speler met veel aanvallende kwaliteiten, maar we zijn vooral op zoek naar verdedigers die goed kunnen verdedigen”, aldus scout Herman Van Holsbeeck.

Plaats je reactie