MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Forse straf geëist tegen El-Akchaoui

27 november 2006 | in Sport | 1 Reactie

El-AkchaouiDe aanklager betaald voetbal van de KNVB heeft vier wedstrijden schorsing geëist tegen de NEC-verdediger Youssef El-Akchaoui. De aanklager heeft de Marokkaan dit schikkingsvoorstel gedaan, omdat hij zou hebben nagetrapt in de wedstrijd tegen Sparta, die door NEC met 1-2 verloren werd.

Scheidsrechter Biter Jan Wegereef ontging het incident. De aanklager heeft op basis van tv-beelden alsnog een vooronderzoek geopend. El-Akchaoui moet voor dinsdagochtend 09.30 uur laten weten of hij het schikkingsvoorstel accepteert, aldus FCupdate.

Er is 1 reactie

  1. Maghreb Magazine » El-Akchaoui wellicht weer geschorst
    31 december 2006 om 12:52 uur.

    […] De kans is groot dat NEC speler Youssef El-Akchaoui voor lange tijd geschorst wordt. De Marokkaanse profvoetballer sloeg afgelopen week Julian Jenner in zijn gezicht, nadat hij al eerder enkele wedstrijden afwezig was door een eerdere schorsing. […]

Plaats je reactie