MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Duitser verdacht van moord op Marokkanen

01 december 2006 | in Maatschappij | 7 Reacties

Marokkanen VenrayHet Openbaar Ministerie verdenkt een 44-jarige Duitser van de moord of doodslag van twee Marokkaanse mannen uit Venray die sinds mei worden vermist. De lichamen van de mannen, op de dag van hun verdwijning 19 en 23 jaar oud, zijn nooit teruggevonden. Het huis van de verdachte in het Duitse Brüggen is doorzocht, maar of daar iets is gevonden, is niet bekendgemaakt.

Op de dag dat de mannen, Fouad Bendella en Karim Fourkour, als vermist werden opgegeven, werd in een loods in Venray een deels geruimde hennepkwekerij gevonden. De bloedsporen die de politie daar vond, bleken na technische onderzoek afkomstig van de twee vermisten. De politie zei eerder te vrezen voor het leven van de twee.

De arrestatie van de Duitser in de vermissingszaak werd dinsdag gemeld. Nu is duidelijk dat hij ervan wordt verdacht de Venraynaren te hebben omgebracht. Het OM wil niet meedelen waarom de man van moord of doodslag wordt verdacht terwijl de lichamen van de mannen nooit zijn gevonden.

Er zijn 7 reacties

 1. studente
  01 december 2006 om 11:22 uur.

  Zo wat erg zeg!

 2. latif
  01 december 2006 om 03:21 uur.

  Tjemigg zeg!! wat zielig voor hun en de nabestaanden.

 3. mhamed
  02 december 2006 om 11:57 uur.

  sterkte met nabestaande en allah zegt ina lillahi wa ilillahi rajioen.
  student studeer goed en besef dat de dood heel erg kan zijn. toon berouw voor je mede mens.

 4. khalid
  02 december 2006 om 03:33 uur.

  ina lilah wa ilahi raji3joun

 5. Tetouania
  03 december 2006 om 09:30 uur.

  Ina lilahi wa ina ilayhi raji3oen…
  Moge Allah ons behoeden van het kwade en ons leiden op het rechte pad, incha allah.

  Ik ben blij dat ik dit kikkerlandje binnenkort ga verlaten incha allah.
  Het komt me werkelijk de strot uit, al die acties waarin wij als marokkaan zijnde worden betrokken.

  Voor mij geen Nederland meer, ik denk dat wij Marokkanen er serieus over na moeten denken om ons leven in Nederland een volledige draai te geven en deze te gaan vervolgen in ons land van herkomst. Mijn advies naar mijn broeders en zusters toe is om daar (in land van herkomst) een toekomst op te bouwen. Dit is het beste voor ons allen!!!

  Geer incha allah….
  Salaam oe 3alaikoem

  Uw zuster

 6. zosel
  03 december 2006 om 10:23 uur.

  Sorry maar het was geen Duitser ….hij had een huis in Duitsland….Dus ik ga er vanuit dat het gewoon een Nederlander is…..

 7. habiba
  04 december 2006 om 01:27 uur.

  Ina lilahi wa ina ilayhi raji3oen…

Plaats je reactie