MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Real Betis wil Nourdin Boukhari

05 december 2006 | in Sport | 4 Reacties

boukhari NantesVolgens de Franse website sport365.fr zou Real Betis de Marokkaanse international Nourdin Boukhari in de winsterstop willen overnemen. De club zou de 26-jarige Boukhari op huurbasis willen overnemen met een optie tot koop en zou drie miljoen euro over hebben om hem definitief in te lijven.

Boukhari, die deze zomer Ajax voor een avontuur bij Nantes verruilde, staat momenteel onder contract bij het Franse Nantes waar de middenvelder nog niet erg succesvol was. Boukhari speelde slechts zes duels bij de Fransen waar hij twee keer wist te scoren.

Er zijn 4 reacties

 1. skery
  05 december 2006 om 05:34 uur.

  hij kan niet spelen hij wil ook mer belasting betalen wat doet er overheid er mee…juist wapen kopen aan israel kado geven voor kerst

 2. Big-Mo-Ovn
  05 december 2006 om 08:42 uur.

  Hou je bek jo , hijs goed , als ie bij Ajax speelde , speelde hij altijd goed ! dus niet praten met je hijs slegt

 3. Amaghrabi
  06 december 2006 om 04:03 uur.

  SKERY, diegen die meer belasting wilde betalen was Boulahrouz en niet Boukhari. Denk wel dat Boukhari beter had kunnen verlengen bij AJAX destijds. Hij is bij Nancy een beetje uit de picture.

 4. chamakh
  18 december 2006 om 07:22 uur.

  boukhari is zeker weten een goeie speler toen hij bij ajax speelde was hij goed toen hij naar nantes ging speelde hij wat minder maar ik denk dat de trainer minder vertrouwen in hem had maar ik weet zeker dat in de winterstop een club bij hem komt

Plaats je reactie