MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Máxima bezoekt Marokkaanse vrouwen

08 december 2006 | in Carriere, Maatschappij | 3 Reacties

Prinses MáximaPrinses Máxima bezoekt vrijdagmiddag in Amsterdam-West een organisatie die Marokkaanse vrouwen aan werk helpt. De organisatie, Oemnia, bestaat vijf jaar en heeft in die tijd ruim vierhonderd vrouwen begeleid meldt Novum Nieuws.

De aandacht van prinses Máxima gaat specifiek uit naar het project Sharika. Dat is erop gericht vrouwen van Marokkaanse afkomst bij te scholen, om zo hun financiële onafhankelijkheid te vergroten. Ook hoopt de organisatie dat er door het project meer vrouwelijke Marokkaanse ondernemers komen.

Er zijn 3 reacties

 1. loco_jamal
  11 december 2006 om 01:58 uur.

  maxima is in het verleden zwanger geraakt van een marokkaan. Ze studeerde samen met die marokkaan in buenes aires. Maar ze heeft abortus gedaan. Dat weet nog niemand van maxima he. onze prinses.

 2. khalid
  11 december 2006 om 03:31 uur.

  loco hoe weet je dat?

 3. studente
  11 december 2006 om 04:36 uur.

  ja so..?????

Plaats je reactie