MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Water for Life”-concert in Sahara

14 december 2006 | in Marokko, Muziek | 2 Reacties

MerzougaHet tv-faciliteitenbedrijf Alfacam verzorgt de tv-opnames van het “Water for Life”-concert van de VN, dat op 16 december plaatsvindt in de Sahara, in de buurt van het Marokkaanse Merzouga. Jean-Michel Jarre treedt er samen met het Symfonisch Orkest van Rabat en lokale musici op om de aandacht te vestigen op de problematiek van de watervoorziening in de wereld.

“Water for Life” is het vierde concert van Jean-Michel Jarre dat door Alfacam wordt opgenomen. Twee jaar geleden filmde Alfacam zijn optreden in de Verboden Stad in Peking. De Verenigde Naties riepen 2005-2015 uit tot Internationaal Decennium van de “Water for Life”-actie. Mohammed VI, de koning van Marokko, zal het concert bijwonen schrijft Het Laatste Nieuws.

Er zijn 2 reacties

 1. brother
  14 december 2006 om 09:11 uur.

  Mooi, maar ik wist niet dat Mohammed IV nog leefde. Heeft Marokko toch de oudste man van de wereld en is ook nog koning.

  Guinness book of records, haast je op 16 dec. naar de Sahara.

  (Redactie: sorry foutje: we hebben het gewijzigd, bedankt!)

 2. khalid
  15 december 2006 om 01:05 uur.

  ja ik vind marokko moet deze probleem serieus nemen

Plaats je reactie