MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sektioui wil weg bij FC Porto

15 december 2006 | in Sport | 6 Reacties

Tarik Sektioui Sinds het ontslag van trainer Co Adriaanse komt Tarik Sektioui weinig aan spelen toe bij FC Porto. Onder de nieuwe coach, Jesualdo Ferreira, speelde de 29-jarige Marokkaan pas vijf wedstrijden, waarvan hij slechts één maal de negentig minuten volmaakte. De Marokkaanse aanvaller lijkt daarom bereid de Portugese club te verlaten om ergens anders aan spelen toe te komen.

“Doordat de nieuwe trainer niet aan roteren doet, zit Tarik bijna elke week op de bank en dat is natuurlijk geen pretje. Hij wil gewoon wekelijks kunnen spelen. Daarom staan we ook open voor een eventueel vertrek, mocht zich een leuke club melden voor hem”, aldus zijn zaakwaarnemer Chris Dekker.

Er zijn 6 reacties

 1. khalid
  15 december 2006 om 07:19 uur.

  komt goed tarik blijf gewoon kalm dan komt alles goed je bemt een goeie voetballer dat die ezel dat niet ziet ff het licht aan jou huidskleur hmm majah allah kei rewen

 2. chamakh
  15 december 2006 om 09:56 uur.

  salam alles komt goed man je bent een goei speler maar ik weet zeker dat je bij een andere goeie club gaat spelen en zelfs een grote club.

 3. Tarik Sektioui
  15 december 2006 om 08:55 uur.

  bedankt voor jullie steunbetuiging broeders!

 4. khalid
  16 december 2006 om 01:53 uur.

  graag gedaan broeder

 5. skery
  16 december 2006 om 11:46 uur.

  komt wel goed geduld hebben geduld wordt beloont

 6. abdelilah
  19 december 2006 om 07:36 uur.

  ga naar feyenoord ie kunnen je wel goed gebruiken tarik

Plaats je reactie