MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Zakenman Yes-R altijd bereikbaar

17 december 2006 | in Muziek | 6 Reacties

Yes-RYes-R heeft altijd zijn telefoon aan. Zelfs tijdens een romantisch afspraakje laat hij zijn gsm aan staan. “Ik wil niet suggereren dat ik nou zo belangrijk ben, maar ik heb wel werk waarvoor ik goed bereikbaar moet zijn”, zegt hij in het tijdschrift Girlz!

In eerdere interviews heeft hij volgens nieuws.nl verklaard dat hij zichzelf als een zakenman ziet. “Het klinkt misschien een beetje raar, maar ik verkoop het product Yes-R. Dat moet elke keer van de beste kwaliteit zijn.”

De 20-jarige rapper investeert veel in zijn toekomst en wil daarom ook in films spelen. In “n Beetje verliefd” maakt hij zijn debuut. “Ik zal nooit helemaal stoppen met rappen, maar er komt een tijd dat ik mijn huidige niveau niet meer haal. Ik kan dan niet meer vijf keer per week op het podium staan. Ik denk dat je acteren langer vol kan houden”, aldus de Marokkaan.

Er zijn 6 reacties

 1. badr
  17 december 2006 om 10:09 uur.

  mooie zo!!!

 2. ali baba zonder rovers
  17 december 2006 om 09:24 uur.

  fijn voor hem………. echt gruwlijk nieuws is dit echt helemaal topie jopie

 3. imad
  18 december 2006 om 09:33 uur.

  eey yes-r kan je miss voor mijn een mooie rap bedenken dan kan ik hem rappen op bij mijn op sgool

 4. swa
  19 december 2006 om 12:31 uur.

  lekker belangrijkIIIIIIIIIIIIII

 5. abdel
  19 december 2006 om 02:22 uur.

  selam

  imad doe eerst wat aan je nederlands , voordat je over wil gaan op snel praten.

 6. MO
  20 december 2006 om 02:05 uur.

  Ja mensen, yes-r heeft altijd zijn telefoon aan, zijn neef Ali B ook..

  machallah ou safi:)

Plaats je reactie