MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Groots Marokkaans concert in Den Bosch

24 december 2006 | in Muziek | 2 Reacties

Hafla ChaabiaSucces Media & Publishing B.V. organiseert i.s.m. Stichting Diversity Affairs wederom Hafla Chaabia : de grootste Marokkaanse happening van Nederland. Het wordt een spektakel met grote sterren uit Marokko, op dinsdag 26 december ’06 in Sportcentrum Maaspoort in Den Bosch.

Namen zoals Najat Aatabou zangeres van de Atlas. Hajib, Oualad Cheikh Mohand, Pinhas, een Marokkaanse jood van herkomst, Aflak een populaire rai band een zanger die vooral liederen in het Berbers vertolkt en Izenzaren een zes mans formatie uit het Zuiden van Marokko met hun Traditionele muziek zullen de revu passeren.

Kaarten voor het concert zijn te verkrijgen via 33 GWK kantoren en 151 grotere postkantoren in Heel Nederland.

Titel Concert: Hafla Chaabia (vertaling volksconcert)
Datum: 26 december 2006
Aanvang: 16.00 uur Einde 22.30 uur
Plaats: s-Hertogenbosch
Lokatie: Sportcentrum Maaspoort

Er zijn 2 reacties

  1. skery
    25 december 2006 om 02:21 uur.

    mijn geld opmaken mij niet gezien geld opsturen via gwk MAROKKO

  2. Fatima
    02 januari 2007 om 10:44 uur.

    whahaha yah zo kun je het ook zien skery….maar goed, vind het best wel prijzig en ik moet ook nog eens reizen en het is mix van mannen en vrouwen…soos nix voor moi…..

Plaats je reactie