MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El-Akchaoui wellicht weer geschorst

31 december 2006 | in Sport | Reageer

El-AkchaouiDe kans is groot dat NEC speler Youssef El-Akchaoui voor lange tijd geschorst wordt. De Marokkaanse profvoetballer sloeg afgelopen week Julian Jenner in zijn gezicht, nadat hij al eerder enkele wedstrijden afwezig was door een eerdere schorsing.

Trainer Been is erg ontevreden over de speler, maar hoopt dat een schorsing uit zal blijven. “Ik wil niet op de zaken vooruitlopen Het feit is wel dat het weer speelt en daar ben ik ontstemd over. Triest dat het weer gebeurt”, aldus de trainer.

Plaats je reactie