MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B wacht op rectificatie Staphorst

03 januari 2007 | in Amusement, Maatschappij | 6 Reacties

Ali B.Rapper Ali B wacht op een rectificatie van de gemeente Staphorst. Joop Alssema, burgemeester van Staphorst, zou Ali B vals hebben beschuldigd van het verstoren van een begrafenis in het dorp. De Marokkaanse rapper stak in opdracht van muziekzender TMF op woensdagmiddag 27 december een aantal ratelbanden af. Door het geknal van het vuurwerk zou Ali een begrafenis in het dorp hebben verstoord, maar zijn management liet weten dat daar geen sprake van was.

Het management van Ali dient voorlopig geen aanklacht in tegen Alssema. ,,We wachten nu op een rectificatie. Als de gemeente dat niet doet, zullen we ons beraden. Het is een grote stap om naar de rechter te gaan. Daar kunnen we nu nog geen zinnige dingen over zeggen’’ schrijft het Algemeen Dagblad hierover.

Er zijn 6 reacties

 1. Toth
  03 januari 2007 om 06:22 uur.

  Da’s de koninklijke weg. Zo hoort het.

 2. skery
  03 januari 2007 om 07:46 uur.

  ali hoe meer slijmt nederlanders hoe dieper …….

 3. Choukri
  04 januari 2007 om 12:25 uur.

  Skery
  sorry hoor maar je moet echt iets doen aan ej nederlands. Ik snap het gewon niet

 4. Ayman
  04 januari 2007 om 10:27 uur.

  He Choukri ,je kan niet van een kleuter van groep 1 verwachten dat ie het Nederlands nu al goed beheerst.

  Maar Skery doet zijn best.
  Incha Allah gaat ie volgend jaar naar groep 2.

 5. joanes
  04 januari 2007 om 04:00 uur.

  Mohamed B. Samir A. Volkert van de de G, maar ali B. trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 6. skery
  04 januari 2007 om 07:16 uur.

  hmmmmmmm inderdaad vreemde zin.

  ali je wordt rest van je leven genaai……
  echt vreemde vogel is die ali-b . met zijn bagger muziek.
  zelfs marokkaanse ezels luisteren niet naar zijn muziek
  die hebbel liever rai chaabi ect
  met becardi fles hahahaha

Plaats je reactie