MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Lebara Mobile verlaagt tarieven mobiel bellen

04 januari 2007 | in Maatschappij | 2 Reacties

Lebara MobileDe beltarieven van Lebara Mobile zijn al relatief laag, toch heeft de telecom aanbieder gisteren bekend gemaakt deze tarieven nog verder te verlagen. Bellen binnen Nederland is spectaculair goedkoper en kost nog maar 18 cent per minuut in plaats van 35 cent.

Mobiel bellen met familie of vrienden in Marokko, Turkije, Suriname en Nigeria kost nu 19 cent per minuut (was 21 cent). Internationaal bellen naar onder andere China en Verenigde Staten is al mogelijk vanaf 9 cent per minuut. Het versturen van een sms-bericht is ook goedkoper geworden en kost nu nog maar 9 cent per bericht (was 12 cent). Dat schrijft telecomwereld.nl.

Lebara Mobile is een populaire aanbieder van onder meer prepaid mobiele telefonie. Vooral onder de allochtonen in Nederland is de aanbieder populair.

Er zijn 2 reacties

 1. skery
  04 januari 2007 om 07:12 uur.

  je wordt toch geflasht hoe dan ook

 2. mohammed
  05 januari 2007 om 01:10 uur.

  de meeste belminuten gaan tog uit
  aan verkeerd verbonden
  daar moeten ze een keertje wat aan doen.

Plaats je reactie