MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

AT5-soap vanaf 13 januari landelijk op tv

05 januari 2007 | in Amusement | 4 Reacties

AT5-soap West SideDe Amsterdamse stadszender AT5 zond vorig jaar met veel succes AT5-soap ‘West Side’ uit, een soap over vier gezinnen van Marokkaanse, Turkse, Surinaamse en Nederlandse afkomst die elkaars buren worden. AT5 bracht zelfs een dvd uit van het geheel. De landelijke omroepen is het succes niet ontgaan, daarom heeft NPS de docusoap aangekocht. Vanaf 13 januari zal de soap landelijk worden uitgezonden.

West Side, met acteurs uit Amsterdam Nieuw West, gaat over het samenleven in een multiculturele buurt. Vier gezinnen worden elkaars nieuwe buren en krijgen met elkaar te maken. Daarbij horen thema’s als: liefde, discriminatie, educatie, vrienden en werk. De Amsterdamse burgemeester Job Cohen speelt ook een rol in de serie.

Op de website van West Side kunnen de afleveringen bekeken worden.

Er zijn 4 reacties

 1. skery
  05 januari 2007 om 04:30 uur.

  hadden die marokkanen niks te doen ofoz west side dat iets voor negers

 2. ali baba zonder rovers
  05 januari 2007 om 10:54 uur.

  wat een tering bulshit film, echt deze mensen zetten mgarba nou voorschut.
  door deze mgarba trekken hollanders nou snel hun conclusie.

  ik praat nu echt uit ervaring want heb collega’s die der ook naar keken en de volgende dag was het meteen raak, dan komen ze met stomme vragen huh zijn jullie nou echt zo ik zag gister op tv dat die vader zen dochter neersloeg gebeurt dat ook bij jullie thuis.. dan denk ik echt van eey fuck jullie stelletje nietsnutten zoek een echte baan inplaats van ze3ma de junkie uithangen..

  en dan nu nog een dvd te koop ervan tfoe 3la fdie7a

 3. skery
  06 januari 2007 om 01:38 uur.

  ze brengen marokkaanse gemeenschap te schande

 4. Ayman
  06 januari 2007 om 06:54 uur.

  Voor dit soort Marokkanen heb ik maar een woord:
  Allah jeglie ha sel3a

Plaats je reactie