MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aissati wil terug naar PSV

07 januari 2007 | in Sport | 1 Reactie

Ismaël AissatiIsmaël Aissati is van plan om na zijn verhuur aan een andere eredivisieclub gewoon weer terug te gaan naar PSV. De 18-jarige Marokkaan is vastberaden: “Mijn contract loopt nog door tot 2009. Over een half jaar wil ik terugkeren bij PSV. Dat wil de club en dat wil ik. Ik moet terugkeren. Mijn toekomst ligt bij PSV”. Omdat hij bij PSV maar heel weinig speelminuten krijgt, hoopt hij door een verhuur weer meer te gaan voetballen en het liefst elke week. “Voor mijn ontwikkeling is het belangrijk dat ik weer kan spelen. Daar leer je toch het meeste van. Dan maar een stapje terug”, aldus Aissati in het Brabants Dagblad.

De clubs die interesse hebben getoond, zijn: FC Twente, FC Utrecht, Heerenveen, Willem II en RKC Waalwijk. Eerder werd NAC Breda ook als één van de geïnteresseerde clubs gezien, maar inmiddels heeft technisch directeur van NAC Breda, Earnest Stewart, laten weten geen interesse te hebben in de middenvelder.

Aissati heeft nog met geen enkele club gesproken. “Pas als dat het geval is, weet ik of die club bij me past. Ik hoop binnen een week meer te weten”, aldus de begeerde jeugdinternational.

Er is 1 reactie

  1. mhamed
    09 januari 2007 om 01:57 uur.

    aissati het is ook goed om bij een andere club te spelen, je leert ook andere spelers en trainers kennen .
    met jou spel kan je het ver schoppen jongen.
    maar blijft wel bij de les.!!!

Plaats je reactie