MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Veel tips over ‘meisje van Teteringen’

11 januari 2007 | in Maatschappij | 2 Reacties

PolitieDe politie heeft meer dan dertig tips gekregen over ‘het meisje van Teteringen’ na de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag en de herhaling op woensdag. Het meisje van Noord-Afrikaanse afkomst werd op eerste kerstdag 1990 aan de rand van het Cadettenkamp in Teteringen gevonden door een wandelend paar. Ze was gewikkeld in een vloerkleed en bleek gruwelijk mishandeld.

De weken voor haar dood zat het meisje vastgebonden, ze had brandwonden van sigaretten op haar lichaam en ze had duidelijk al lang niets te eten gekregen. Tot de dag van vandaag is niet bekend, wie het meisje was.

Eén van de vragen die de politie had in het onderzoek naar de moord was “Wie was de Belgische automobilist die een aantal mannen van Marokkaanse afkomst in Teteringen een lift gaf richting Antwerpen?” Het onderzoek naar haar moord bleef tot nu toe zonder resultaat. In 2005 opende de politie de zaak en op 10 oktober 2006 lieten ze haar lichaam opgraven om het opnieuw te laten onderzoeken door wetenschappers.

Er zijn 2 reacties

 1. Saida
  11 januari 2007 om 11:37 uur.

  Ya Latif

 2. Saida
  11 januari 2007 om 11:52 uur.

  ”In de auto zijn haren gevonden die overeenkomen met het haar van het meisje. De politie heeft de mannen inmiddels gevonden, maar tussen hen en het slachtoffer is geen familierelatie. Toch wil de politie graag speken met de man die hen naar Antwerpen reed. Ook zoekt het onderzoeksteam getuigen die iets kunnen vertellen over hoe lang de witte auto met pech bij het benzinestation stond. ”

  Waar slaat het op?
  Dat ze geen familie zijn betekent toch niet dat ze niet de daders kunnen zijn. Wat deed het meisje anders in hun busje?? Mischien hebben ze haar uit Marokko gehaald en als slavin gebruikt. In het huishouden of prostitutie.

  Vreemde redenering

Plaats je reactie