MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Waarschuwing voor vluchten naar Marokko

12 januari 2007 | in Marokko, Toerisme | 4 Reacties

United Fly Organisation Consumenten moeten voorzichtig zijn als ze via de website ufoflug.com een reis willen boeken. United Fly Organisation (UFO) biedt hierop vluchten aan naar Marokko, maar houdt zich niet aan de regels, waarschuwt de Consumentenbond vrijdag.

Niet alleen zijn de vervoersvoorwaarden onbekend, ook is niet duidelijk welke luchtvaartmaatschappij de vlucht uitvoert. Daardoor kunnen mensen volgens de Consumentenbond ongewild aan een reservering vast komen te zitten nadat ze hun gegevens hebben ingevoerd. De luchthaven Schiphol heeft klachten gekregen van mensen die via ufoflug.com probeerden te boeken. Bij navraag bleken aangeboden vluchten niet bij de luchthaven bekend te zijn, meldt de Consumentenbond.

Er zijn 4 reacties

 1. alpha
  12 januari 2007 om 09:01 uur.

  is dit nou die lowbudget -bedrijfen waar ze het over hadden?

  alpha…

 2. Maghreb Magazine » Consumentenautoriteit laat website sluiten
  12 februari 2007 om 01:27 uur.

  […] De Consumentenbond had bij de Consumentenautoriteit geklaagd over de website http://www.ufoflug.com. De webwinkel liet klanten een vlucht boeken zonder dat ze daarvoor expliciet toestemming gaven en ook ontbraken de noodzakelijke gegevens in geval van vragen of klachten. Sinds 1 januari kan een Europees netwerk van toezichthouders optreden tegen dergelijke overtredingen van consumentenregels. […]

 3. Nadia
  05 juli 2007 om 01:40 uur.

  reisburo Marconi een Turkse organisatie heeft alle mensen die daar deze zomer een ticket hebben gekocht allemaal opgelicht ze zijn van schiphol terug gekomen, sommige hebben daar 2 dgn gewacht maar er was heleaal geen vluchten. Het enige wat je kan doen is een aangifte bij de politie! Wij zijn ook opgelicht 900euro naar de maan. Schiphol krijgt zoveel klachten over deze reisburo dus is deze nu 2dgn geleden gesloten.
  KIJK UIT! je moet altijd kijken of ze bij de ANVR aangesloten zijn!

 4. Karlijn
  07 juli 2007 om 04:00 uur.

  Wij hebben ook geboekt naar Nador via een reisburo, wij dachten daarmee veilig te zitten, maar het reisburo is opgelicht door UFO-flug, waar zij hun tickets naar o.a. Nador boekten. Zoals ik het heb begrepen hebben drie medewerkers van UFO_flug in Rotterdam de boel belazerd en tickets geboekt die helemaal niet bestonden en hebben ze het geld in eigen zak gestoken. Het reisburo is hier ook de dupe van geworden., UFO-flug is falliet. Boek niks via UFO-flug en als je het al gedaan hebt, check dan meteen bij je reis-buro hoe het zit!!
  Girjet, de vliegmaatschappij die vloog voor UFO-flug heeft al zijn vluchten voor deze reisorganisatie gecanceld.

Plaats je reactie