MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Drie jaar cel voor Belgische Marokkaan

14 januari 2007 | in Marokko | Reageer

amn lwataniDe rechtbank van het Marokkaanse Salé, nabij Rabat, heeft vrijdag een Belg van Marokkaanse origine veroordeeld tot drie jaar cel op beschuldiging van terrorisme. De man gaat in beroep. Khaled Oussayeh werd vervolgd voor oprichting van een criminele bende, voorbereiding van terroristische daden, vervalsing en lidmaatschap van de GICM (Groupe Islamiste Combattant Marocain).

Die groepering wordt verdacht van de aanslagen in Casablanca van 2003 en in Madrid van 2004. Oussayeh woonde in het Limburgse Maaseik, maar werd begin 2006 uitgeleverd aan Marokko. Hij gaat in beroep tegen de uitspraak.

Plaats je reactie