MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Blackburn geïnteresseerd in Boussaboun

15 januari 2007 | in Sport | 1 Reactie

Ali BoussabounVorige week ging Ali Boussaboun stage lopen bij het Engelse Blackburn Rovers in de hoop een contract te verdienen. Zijn inspanningen lijken niet tevergeefs. De Marokkaanse international heeft een goede indruk achtergelaten bij het bestuur van de Engelse club en zal volgens The News of The World een contract aangeboden krijgen.

Maar om Boussaboun over te nemen van Feyenoord, moeten ze wel eerst een transfersom op tafel leggen. De Fysiek sterke aanvaller heeft bij de Rotterdamse club nog een contract tot medio 2009, aldus Erenieuws.nl. De 29-jarige Boussaboun kwam in zijn carrière eerder uit voor NAC Breda, FC Groningen en ADO Den Haag.

Er is 1 reactie

  1. Ayman
    15 januari 2007 om 05:11 uur.

    Nu hopen dat FeyeNERD een beetje meewerkt,en geen topbedrag vragen voor de in hun ogen slechte spits.
    Maar goed gedaan Ali.
    Bessa77a!

Plaats je reactie