MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bus voor gehandicapten in Marokko

16 januari 2007 | in Marokko, Overheid | 2 Reacties

Marokko FondsHet Marokko Fonds ontving op 15 januari een gehandicaptenbus uit handen van wethouder Marijke Vos. De bus werd eerder door Connexxion aangeboden aan de gemeente Amsterdam. De gehandicaptenbus wordt doorgegeven aan een centrum voor lichamelijk gehandicapten in Tanger, zodat gehandicapten in Marokko straks makkelijker naar school, werk of een dokter kunnen gaan.

Het Marokko Fonds zet zich in voor duurzame ontwikkeling en armoedebestrijding in Marokko en steunt met dat doel kleinschalige initiatieven van Marokkaanse non-profitorganisaties. Tijdens de feestelijke overhandiging van de sleutel speelde de Marokkaanse daka Marrakchia-band ‘Ali Baba’.

Er zijn 2 reacties

 1. said
  16 januari 2007 om 05:13 uur.

  lahaola ola koe ata illa billah

 2. badr
  16 januari 2007 om 05:16 uur.

  Denk je echt dat Marokko invalide gaat vervoeren met die bus??!!!
  Ik denk eerder schapen en geiten op de markt
  Maar goed ik hoop van harte dat Marokko zal ontwikkelen. Maar volgens mij blijft het gewoon een illusie

Plaats je reactie