MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aissati toch nog naar FC Twente

17 januari 2007 | in Sport | 3 Reacties

Ismaël AissatiHet was al langer bekend dat Ismaïl Aissati een half jaar verhuurd mocht worden, maar onduidelijk was nog bij welke club hij het seizoen zou afmaken. Dinsdag is er dan toch nog een akkoord bereikt met een club uit de Eredivisie. De nieuwe club van de 18-jarige middenvelder wordt FC Twente. De Marokkaan zal daar herenigd worden met trainers Fred Rutten en René Eijkelkamp. “Dit is een goede stap in mijn ontwikkeling”, zei Aissati dinsdag op de officiële website van PSV.

Onder Koeman kon Aissati op weinig speeltijd in Eindhoven rekenen. Om toch meer aan spelen toe te komen en zijn groei als voetballer te stimuleren is er toen besloten om hem te verhuren. Hij heeft nog een doorlopend contract bij PSV en zal na het seizoen weer naar Eindhoven terugkeren.

Er zijn 3 reacties

 1. Maghrebie
  17 januari 2007 om 08:27 uur.

  Goeie keus gemaakt………..

 2. Choukri
  17 januari 2007 om 06:04 uur.

  Ik ben echt blij voor die jongen
  Dan komt hij ook aan spelen toe en zoo slecht is twente ook niet. Ze staan volgens mij 5e. Succes bij Twente en volgende seizoen weer terug bij PSV

 3. skery
  18 januari 2007 om 02:58 uur.

  heel goed marokkaan nederlanders gaan weer schelden en slecgt over hem praten

Plaats je reactie