MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse jongen hangt zich op

19 januari 2007 | in Maatschappij, Marokko | 8 Reacties

SaddamEen elf-jarige Marokkaanse jongen is het jongste slachtoffer van een huiveringwekkend spel waarbij kinderen de ophanging van Saddam Hussein naspelen. Dat meldde het Marokkaanse dagblad al-Ahdat al-Maghrebia donderdag. Het incident gebeurde in Khemisset, 80 kilometer ten oosten van de hoofdstad Rabat.

Sinds de ophanging van de oud-dictator van Irak op 30 december zijn minstens vijf kinderen in onder meer Algerije en Saud-Arabië op soortgelijke wijze om het leven gekomen. De beelden van de ophanging van Saddam werden veelvuldig getoond op de Arabische televisie, aldus het Provinciale Zeeuwse Courant.

Er zijn 8 reacties

 1. alpa
  19 januari 2007 om 09:28 uur.

  me sh’allah

 2. Abdel
  19 januari 2007 om 11:30 uur.

  gewoon triest!!!

 3. Henk -Rotterdam
  19 januari 2007 om 11:45 uur.

  En dat allemaal vanwege het rondzenden van de onsmakelijke beelden die moesten laten zien wat de “VS democratie” gebracht heeft.
  Wat was en is het doel van deze beelden geweest?
  Was dit nu wraak of vergelding of recht doen aan de slachtoffers van het regime?
  Gevolgen zoals bovenstaand zijn in en in triest, weer een jong leven dat voorbij is,dit had niet gebeurd als men deze vunzige beelden niet had gemaakt en rongezonden.

 4. Abdel
  19 januari 2007 om 04:11 uur.

  SELAM

  dit is wat de amirikanen wilden sjiiten tegen de soeniten , en zolang de sjiiten het voor het zeggen hebben zullen ze met de soeniten doen wat met hen gedaan werd.
  oog om oog …….

  democratie wat is dat ?? het land dat het telkens heeft over democratie heeft de doodstraf nog steeds niet afgeschaft

 5. khalid
  19 januari 2007 om 07:22 uur.

  lahwela wala kouwata ila bila dat is wat je van arabieren leert

 6. mhamed
  19 januari 2007 om 07:58 uur.

  dat is zeker wat de amerikaanen willen ,maar wij arabieren zijn erger dan ezles in denkwijze!!!!

 7. samir B
  19 januari 2007 om 11:02 uur.

  bedankt MHAMED

  zo denk ik er ook over.

 8. safa
  21 januari 2007 om 12:04 uur.

  mhamed we zijn niet allemaal zo alleen de grote dombos zijn leiders dus de rest volgt ik vindt het triest wat er is gebeurd ik was het er niet mee eens met saddams ophanging en al helemaal niet met deze jongetjes dood het is gewoon schandalig

Plaats je reactie