MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Theo Maassen in Dunya en Desie-film

19 januari 2007 | in Film | Reageer

Dunya en DesieCabaretier Theo Maassen is te zien als Jeff in de film Dunya En Desie In Marokko. Dat maakte distributeur Independent Films woensdag bekend. Maassen speelde die rol ook al in de tv-serie Dunya & Desie. Ook Christine van Stralen, die de moeder van Desie speelt, keert terug in de film van Dana Nechushtan. Eerder werd al bekend dat Tygo Gernandt Pim speelt, de vriend van Desie.

Verder zijn onder anderen Micha Hulshof (kapper Maik), Iliass Ojja (Dunya’s broertje Soufian) en Ilias Addab (Shamir) te zien in de productie. Het verhaal van de eerste speelfilm over de vriendinnen uit verschillende culturen pakt de draad op twee jaar na het einde van de laatste tv-reeks.

Dunya (Maryam Hassouni) moet naar Marokko om te worden uitgehuwelijkt aan een achterneef. Desie (Eva van de Wijdeven) reist tegelijkertijd naar Marokko om haar vader te vinden. Dunya En Desie In Marokko moet in oktober in de bioscoop draaien.

Plaats je reactie