MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkanen waarderen diensten Agis

23 januari 2007 | in Marokko | 12 Reacties

zorgverzekeraar AgisNederlandse Marokkanen zijn enthousiast over de speciale zorgdiensten van zorgverzekeraar Agis. Dit blijkt uit een representatief onderzoek van Motivaction. Vooral de Agis servicepunten in Marokko worden zeer gewaardeerd. Over de voorlichters in de eigen taal die actief zijn in diverse huisartspraktijken zijn Marokkanen eveneens zeer positief.

Ook de andere initiatieven van Agis om zorg en voorlichting te bieden afgestemd op de behoeften van allochtone verzekerden worden zeer goed beoordeeld. Al van oudsher heeft Agis veel verzekerden van allochtone herkomst en de naamsbekendheid onder allochtonen is dan ook zeer hoog. Agis zet zich ook voor deze groep verzekerden in om zorg en diensten te bieden die aansluit bij hun wensen, behoeften, taal en cultuur. Daarom heeft de verzekeraar onder andere al een paar jaar servicepunten in Turkije en Marokko om verzekerden te bemiddelen naar de beste zorg aldaar.

Agis is de enige verzekeraar met eigen servicepunten in die landen. Maar ook in eigen land is Agis actief met het verbeteren van de zorg voor allochtone verzekerden. Zo financiert de verzekeraar al een aantal jaar speciale voorlichters die actief zijn in huisartspraktijken en daar allochtonen helpen in de eigen taal.

Er zijn 12 reacties

 1. samson
  23 januari 2007 om 09:12 uur.

  niet waar wat doet die verrader dan in casablanca hij is nooit bereikbaar
  een service punt van agis hoort in nador of alhiceima , taza oujda te zijn en niet in casablanca de medwerker moet ook berbers gaat spreken anders heeft geen nut.

 2. mhamed
  23 januari 2007 om 01:47 uur.

  ik sluit bij jou mening aan .

 3. appie
  23 januari 2007 om 02:25 uur.

  jullie berbers klagen te veel casablanca dat is een mooie service punt moet ze in de burgen zo service punten opzetten ofzo jullie zijn lijp ciaoooooooooooooooooooooooooooooo

 4. samson
  23 januari 2007 om 03:01 uur.

  appie ,ga eerst nederlandse leren schrijven daarna pas reageren dom arabier.

 5. brother
  23 januari 2007 om 03:32 uur.

  Appie, ik heb een Roemeen erbij gehaald om te vertalen wat je boven hebt geschreven. (moet ze in de burgen=moeten ze in de bergen, voor de lezers.)

  Gaarne niet meer in Roemeens schrijven.

 6. mhamed
  23 januari 2007 om 03:49 uur.

  jullie is joden volk makker.
  de waarheid is arabich zeker!!!!
  wat heeft amazihg hier nou mee te maken?

 7. krimo
  23 januari 2007 om 05:23 uur.

  hee aap (appie) de meesten verzekerden van agis spreken tamazight. als je service wilt bieden aan je klanten tijdens de vakantie periode dan moet je dat kantoor in de regio plaatsen waar de meeste klanten vandaan komen en dat is Noord Marokko. wie is hier lijp

 8. momo
  23 januari 2007 om 08:40 uur.

  waarom reageren jullie op die dome woestijn rat imazeghen klachen te veel arabieren stelen te veel daarom

 9. Youssef Ain Asserdoune
  23 januari 2007 om 09:41 uur.

  weer de kwestie arabieren berbers, slaat gewoon nergens op, wij zijn toch Marokkanen of niet?!?!?! dombow!

 10. Abdel
  24 januari 2007 om 10:18 uur.

  selam

  nr 9 goed gezegd . en zeg tegen hem dankzij de marokkanen uit het noorden is zijn vader geen spanjaard!

 11. kano
  24 januari 2007 om 03:28 uur.

  jongen als we zo doorgaan (elkaar gaan discrimeneren) dan komen we niet ver het maakt niets uit of je nou berber of arabier bent we zijn alhamdoe allah allemaal marokanen en moslims we moeten elkaar gaan steunen zowel in de goede als in de slechte tijden en als een meningverschil is dan is altijd een dialoog als oplossing.

 12. Samira
  25 januari 2007 om 04:30 uur.

  Hallo,

  Hoe moeten wij moslims/marokkanen beschaafd lijken als we zelf in onze eigen groep elkaar de hersens willen inslaan?!? Kom op berber of arabier het maakt geen zier uit…we zijn allemaal een pot nat (te interpreteren in zowel positieve als negatieve zin), zeker als anderen zien hoe we op elkaar reageren…Mensen word eens een keertje wakker…En gedraag je als moslims in Allahs naam.

  Samira

Plaats je reactie