MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Esmaa Alariachi tegenpool Sara Kroos

28 januari 2007 | in Marokko, TV | 2 Reacties

Esmaa AlariachiIn het NCRV-programma Tegenpolen interviewt Jacobine Geel elke zondag twee prominente Nederlanders die over wezenlijke zaken ernstig van mening verschillen. Zo ook in de uitzending van zondag 28 januari. Programmamaakster Esmaa Alariachi en cabaretière Sara Koos zullen tegenover elkaar komen te staan.

Esmaa is één van de drie islamitische zusjes die samen het programma De meiden van Halal maken. Hoe ad rem ze in haar programma ook is, ze houdt zich altijd aan de regels van de islam, aldus tv-visie.nl. Sara Kroos is een theaterbeest die overal tegenaan schopt en regelmatig shockeert met haar taalgebruik.

Hoe kijken beide meiden naar elkaar en zichzelf? Waar liggen de grenzen? Of zijn er geen grenzen? Dat zijn vragen die in het programma beantwoord kunnen worden. ‘Tegenpolen’ wordt op zondag 28 januari om 22.50 uur op Nederland 2 uitgezonden.

Er zijn 2 reacties

 1. Choukri
  31 januari 2007 om 11:00 uur.

  Ik heb het gezien en ik vond haar wel goed

 2. med hamane
  12 november 2007 om 11:47 uur.

  bonjour
  notre association aura le plaisire d’etre un sujet de votre magazine .
  veuillez visiter notre site pour avoir une ideé sur ce sport nouveau au monde apparu du maroc.
  merci.

Plaats je reactie