MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El-Akchaoui stopt op doktersadvies

30 januari 2007 | in Sport | 3 Reacties

Driss El-AkchaouiHelmond Sport-verdediger Driss El-Akchaoui moet op doktersadvies stoppen met het bedrijven van betaald voetbal. El-Akchaoui, die afgelopen zomer overkwam van AGOVV, kreeg in de seizoensvoorbereiding hartproblemen, meldt de Telegraaf TeleSport.

Uitgebreide medische onderzoeken hebben aangetoond dat het niet verantwoord is voor de 23-jarige El-Akchaoui om zijn profloopbaan voort te zetten. El-Akchaoui speelde door het gezondheidsprobleem geen enkele wedstrijd voor Helmond Sport.

Er zijn 3 reacties

 1. ROTTERDAM
  30 januari 2007 om 02:19 uur.

  jammer voor hem 23 jaar pas en nu al moeten stoppen had mischien wel een groot toekomst voor zich

 2. weer een talent weg
  30 januari 2007 om 11:25 uur.

  Fellaini kiest voor België

  30 januari 2007, 20:46
  Door: Gert Gysen
  Marouane Fellaini kiest bijna zeker voor de Belgische nationale ploeg. Dat vertelt hij tegenover Gazet van Antwerpen. De verdedigende middenvelder van Standard heeft zowel de Belgische als de Marokkaanse nationaliteit.
  Fellaini is nog maar achttien en speelt slechts een half seizoen in de hoofdmacht van Standard, maar kan nu al rekenen op interesse van buitenlandse clubs. Ook zit hij in de voorselectie van de Belgische nationale ploeg voor de oefeninterland met Tsjechië.

  “Ik kan zowel voor België als voor Marokko uitkomen, maar als ik een oproepingsbrief voor de Rode Duivels krijg, zeg ik niet neen. Voor mij staat het 99% vast dat ik voor België kies.”

 3. chakir azuoagh
  11 december 2007 om 07:19 uur.

  driss en yossef zijn mijn neven

  hun vader heet chaib

Plaats je reactie