MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Allochtonen nieuwe doelgroep voor Trias

02 februari 2007 | in Gezondheid | 6 Reacties

Zorgverzekeraar TriasZorgverzekeraar Trias heeft een nieuwe collectiviteitsverzekering gericht op allochtonen. Via het aanvullende pakket kunnen jongens tot en met zeventien jaar een volledige vergoeding van hun besnijdenis krijgen, terwijl Trias op verzoek van de Turkse en Marokkaanse gemeenschap ook onderzoekt of de rituele wassing na een overlijden te organiseren is.

Ook denkt de zorgverzekeraar na over een inrichting van een steunpunt in Marokko en hoopt Trias dit jaar al een steunpunt te kunnen openen in Turkije.

Inmiddels is het pakket afgesloten met het Platform Turkse Dordtenaren, het Turks sociaal cultureel platform in Leerdam en Marokkaanse moskeeën in Gouda. In totaal hebben zich al 3259 Turken en 1118 Marokkanen aangemeld. Voorlopig heeft Trias geen plannen voor andere allochtone bevolkingsgroepen, zoals Antillianen, aldus het Algemeen Dagblad.

Er zijn 6 reacties

 1. hassanhasson
  02 februari 2007 om 06:21 uur.

  hup naar drie eenheid verzekeringen!

 2. bas
  02 februari 2007 om 11:07 uur.

  trias politiecas

  -wetgevende macht
  – uitvoerende macht
  – rechtelijke macht

  oh o!!!! f bedoelen ze hiermee wat anders

  dan weet ik het niet

 3. yassin
  02 februari 2007 om 11:31 uur.

  nu willen ze ook nog profiteren op ons dood oprotten mothefuckers wij hebben ons eigen verzekeringen straks wast een ongelovige je lichaam.

 4. Toth
  03 februari 2007 om 09:29 uur.

  Volgens mij ben je als je denkt dat ongelovigen op de loer liggen om je lichaam te wassen wel een tikje aan de paranoide kant, Yassin.

  Het zal vast een pakket verzekeringen zijn die commercieel aantrekkelijk wordt gezien door de exploitanten en als niemand het wil dan word het niet verkocht.

  Maar misschien is er wel een gat in de markt voor t-shirts met doorgestreepte washandjes.

 5. skery_vanuit_marocco
  04 februari 2007 om 05:21 uur.

  yassin

  je hebt gelijk

 6. chichaoua
  05 februari 2007 om 12:04 uur.

  goed plan van trias het is tijd dat agis zijn lesje krijkt

Plaats je reactie