MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Verdonk negeert Wilders en gunt subsidie

03 februari 2007 | in Maatschappij | 1 Reactie

VerdonkHet is geen probleem dat Amsterdam het islamitische debatcentrum Marhaba subsidie geeft. Dat schrijft minister Rita Verdonk van Integratie op vragen van Kamerlid Geert Wilders. Eind vorig jaar ontstond in de Amsterdamse gemeenteraad opwinding toen bleek dat burgemeester Job Cohen acht ton subsidie wilde geven aan het centrum voor ‘islam, cultuur en ontmoeting’. Volgens oppositie partijen CDA, VVD en SP zou hij de scheiding van Kerk en staat slechten.

Volgens Verdonk is daar geen sprake van. “Schending is niet in het geding, zolang de overheid zich niet inlaat met de inhoud van de geloofsovertuiging of met de organisatie van de geloofsgemeenschap,” aldus de minister. Bovendien beschouwt Verdonk Marhaba als een seculiere organisatie, “gezien de samenstelling van het bestuur”.

Op het verzoek van Wilders de subsidie in te trekken weigert zij dan ook in te gaan, aldus Het Parool.

Er is 1 reactie

  1. mhamed
    03 februari 2007 om 11:41 uur.

    dat doet ze vooral om moslims te laten zien hoe sociaal zij is zogenaamd!!!!!!!!!!
    wilders wil alles wat moslim is afschaffen,
    toch zeg ik aan alle moslims vertwou haar niet en wilders zeker niet.

Plaats je reactie