MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Filmdroom tv-vriendinnen komt uit

06 februari 2007 | in Film, TV | 2 Reacties

Dunya En Desie In MarokkoDe tv-vriendinnen Maryam Hassouni en Eva van de Wijdeven hebben jarenlang gehoopt op een film over hun alter ego’s Dunya en Desie, die ze spelen in de gelijknamige tv-serie. “Al tijdens het laatste seizoen van de serie werd er over een eventuele film gesproken”, vertelt Van de Wijdeven. “Dat was echt een droom van me.”

Die droom is ondertussen werkelijkheid geworden. De opnames voor de film Dunya En Desie In Marokko zijn al een tijdje aan de gang. Zo moesten de vriendinnen maandag nog even doorbijten in het koude en bij vlagen natte Amsterdam-Noord. Binnenkort mogen ze naar het veel warmere Marokko vertrekken voor de opnames. Een verslag en de reacties van onder andere de regisseuse Dana Nechushtan is hier te lezen.

De film Dunya En Desie In Marokko draait vanaf oktober in de bioscoop.

Er zijn 2 reacties

  1. Nihad
    06 februari 2007 om 01:21 uur.

    Echt veel warmer is het in Noord-Marokko niet op dit moment, hoor.

  2. koen
    10 februari 2007 om 12:34 uur.

    hoi yes-r waneer kom jou dvd uit van een beetje verliefd

Plaats je reactie