MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Fellaini: “Niets gehoord van bondscoach”

07 februari 2007 | in Sport | 8 Reacties

Belgisch talent Marouane FellainiMarouane Fellaini heeft net als Ibrahim Afellay eerder bekend gemaakt om voor een ander land uit te komen dan voor Marokko. Toch hoeft de keuze van Fellaini voor België niet een definitieve te zijn. De Marokkaanse verdedigende middenvelder is nog geen 21 jaar en kan om die reden in de toekomst nog altijd voor de Marokkaanse nationale ploeg uitkomen.

De Marokkaanse bondscoach zou Fellaini dan wel moeten oproepen. “Marokko blijft mijn land, maar ik heb nog niets gehoord van de Marokkaanse bondscoach, ” aldus de Marokkaanse Belg.

“Toch heb ik geen seconde moeten nadenken over mijn selectie van de Rode Duivels. Tuurlijk heb ik onmiddellijk ja gezegd. Ik zal wel zien hoe het loopt,” gaat hij verder. Woensdag start hij hoogstwaarschijnlijk in de basis tegen Tsjechië met de Rode Duivels, aldus voetbalkrant.com.

Er zijn 8 reacties

 1. Appie
  07 februari 2007 om 02:16 uur.

  Ik weet niet waar Fakgir mee bezig is maar volgens mij heeft hij een oogkleppen op.

 2. mhamed
  07 februari 2007 om 05:41 uur.

  nee nee hij weet echt wat hij doet, namelijk zijn eigen belang eerst maar goed regelen en dat is zijn zakken en die van zijn eiegen familie goed vullen.
  ja wij marokkaanen die juist van ons land houden vooral als ze gaan spelen om trots te zijn op onze kleuren moeten helaas pijten nakijken en dromen hoe goed eigelijk onze land kan voetballen!!!!!!!!!!!!
  nu de dag kiezen onze beste spelers voor andere landen wat ik overgens wel goed keur.
  want wat marokko nu laat zien en wil laat zien zeg ik l……..ik kijk liever niet.

 3. weer een talent weg
  07 februari 2007 om 06:22 uur.

  hee kk fakhir roep hem op idioot

 4. achmed
  08 februari 2007 om 09:44 uur.

  yeah kk fakhir hij wil alleen spelen met maroune chamakh hij denkt maroune chamakh is maradona yeah lgra roep hem op dan heb je nog tenmiste wat

 5. weer een talent weg
  08 februari 2007 om 04:33 uur.

  ik had me gister weer kk geregerd aan die kk bondscach die fliker brengt domme spelers erin slecteert domme spelers en roept de talenten nooit op zoals felainni aisatti enzo roep die op klootzak deze bondscach moet opkk badou zaki kom terug we hebben je nodig

 6. marokkino
  08 februari 2007 om 05:27 uur.

  Ach ik word gek van al die aandacht.
  Als je voor Marokko wil spelen dan moet je dan met trots doen.
  Dus het is niet kiezen tussen twee landen maar alleen kiezen voor Marokko of niks. Ik vind dat maar een rot smoes ja ik kies voor Nederland omdat Marokko niks van zich heeft laten horen.

  Als je geduld hebt en goed speeld dan kom je echt wel in belangstelling voor het Marokkaans elftal.

  Als je wisselspeler bent bij sparta en dan al begint te klagen over de Marokkaanse bond dat ie niks van zich heeft laten horen…tazzz

 7. weer een talent weg
  10 februari 2007 om 12:29 uur.

  nu staat er weer op voetbalzone dat hij defenitief voor belgie kiest raar

 8. geitehoeder
  19 februari 2007 om 06:47 uur.

  die fakhir heeft zeker zn plaats te danken aan connecties in de marokaanse familie sfeer want deze man hoort niet achter de marokaaanse elftal te staan daar moet n betere trainer voor komen zoiets als van hanegem of co adriaanse iemand die iets heeft met de marokaanse manier van spelen iemand de marokko op n hoog niveau kan brengen want we zijn heel slecht bezig met dit voetbal nu ?

Plaats je reactie