MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Verdachte moordzaak opgepakt in Marokko

15 februari 2007 | in Maatschappij, Marokko | 2 Reacties

liquidatieDe Marokkaanse politie heeft op verzoek van de officier van justitie van het parket Amsterdam een 38-jarige verdachte aangehouden in verband met de liquidatie van kroegbaas Thomas van der Bijl. Het is de vierde arrestatie in de moordzaak.

Thomas van der Bijl (50) werd op 20 april vorig jaar op klaarlichte dag doodgeschoten in zijn café De Hallen in Amsterdam. Van der Bijl had voor zijn dood verklaringen afgelegd tegen de verdachte topcrimineel Willem Holleeder, die vastzit op verdenking van afpersing en witwassen.

De politie vermoedt een rol van Holleeder bij de liquidatie Van der Bijl. De nu gearresteerde Jesse R. is de zoon van een goede bekende van Holleeder, drugsbaron Greg R, aldus het Algemeen Dagblad.

Er zijn 2 reacties

 1. Abdel
  15 februari 2007 om 11:56 uur.

  selam

  waarom vluchten steeds meer moordenaars naar marocco terwijl het vaak geen marokanen zijn ?

 2. Samra
  18 februari 2007 om 01:43 uur.

  Ze gaan teveel met de marokkanen om…..ewa ja dan vlucht je naar marokko in de hoop dat je nog meer van die marokkanen tegenkomt die je nog verder de put in helpen…

Plaats je reactie