MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nederlanders met drugs gepakt in Marokko

16 februari 2007 | in Marokko, Overheid | Reageer

BlowTwee Nederlanders zijn woensdag in de stad Tanger in het noorden van Marokko aangehouden, omdat zij 720 kilo hasj uit het land zouden willen smokkelen. Dat heeft het Marokkaanse persbureau MAP gisteren gemeld op gezag van functionarissen in de Marokkaanse hoofdstad Rabat.

De drugs werden volgens NieuwNieuws.nl ontdekt in een voertuig waarmee de in Frankrijk wonende Nederlanders vermoedelijk naar Algeciras in het zuiden van Spanje wilden oversteken. Volgens de Marokkaanse autoriteiten waren de twee 30-jarige Nederlanders van plan de drugs naar Frankrijk te smokkelen. De Marokkaanse politie stelde dat de hasj een waarde van ongeveer 650.000 euro vertegenwoordigde.

Plaats je reactie