MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse krant wenst Aboutaleb succes

17 februari 2007 | in Media, Overheid | 1 Reactie

Ahmed Aboutaleb, binnenkort de eerste moslim minister?Onder de kop ‘Marokkaan in de volgende Nederlandse regering’ heeft de Marokkaanse krant as-Sabah de Amsterdamse ex-wethouder Ahmed Aboutaleb gelukgewenst met zijn benoeming tot staatssecretaris van Sociale Zaken.

De krant wees erop dat Sociale Zaken een van de moeilijkste regeringsposten is. De taken liggen erg gevoelig in de Nederlandse samenleving en er zijn al een aantal ministers en staatssecretarissen afgetreden. Toch verwachten de meesten van Aboutalebs medestanders dat hij zijn nieuwe taak succesvol zal volbrengen, gezien de behaalde resultaten in Amsterdam, schreef as-Sabah.

Er is 1 reactie

  1. Chamakh
    21 maart 2007 om 05:43 uur.

    watttttttttttt interssant .. ga verder spelen met je kinderen ofzo

Plaats je reactie